سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیکر شهید مدافع وطن در اردبیل تشییع شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 06 تیر 1404 - 14:24
اردبیل- پیکر شهید مدافع وطن «مهدی قهرمانی کلخوران» در زادگاهش روستای کلخوران اردبیل تشییع و تدفین شد.
اردبيل،شهيد،پيكر،تشييع،استان،اسلامي،وطن،مدافع،كلخوران،تدفين، ...

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم باشکوه که بعد از اقامه نماز عبادی – سیاسی جمعه از مقابل مصلی اردبیل آغاز شد، پیکر این شهید مدافع وطن بعد از اقامه نماز میت به امامت آیت الله سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل و انجام تشریفات نظامی بر دوش مردم اردبیل تشییع شد.
نمازگزاران و مردم شهیدپرور اردبیل پیکر این شهید مدافع وطن را به سمت عالی قاپو تشییع کرده سپس پیکر این شهید برای تدفین به روستای کلخوران منتقل شد.
شهید مدافع وطن «مهدی قهرمانی کلخوران» در جریان حمله وحشیانه رژیم کودک کش صهیونیسم به پایگاه فراجا در تهران به درجه شهادت نائل شده بود که با انتقال پیکر این شهید تشییع و تدفین آن در زادگاهش برگزار شد.
‌رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: شهدا و خون پاک آنها مظهر فخر و شرف برای جامعه اسلامی ما هستند و در سایه این مجاهدت‌ها و سلحشوری هاست که کشورمان امروز در برابر همه اهریمنان چون سروی راست قامت ایستاده است.
حجت الاسلام حسن باقری خاطرنشان کرد: دشمنان به طمع صدمه زدن به جمهوری اسلامی ایران یورش ۱۲ روزه‌ای را به خاک کشورمان انجام دادند که محصول آن جز پذیرش شکست و ناکامی و ذلت خواری چیز دیگری نبود.
وی بیان کرد: استان اردبیل نیز با وجود اینکه کمترین آسیب و تهدید را در این جنگ تحمیلی پذیرا شد اما با تقدیم بیش از ۱۰ شهید در سنگر دفاع از انقلاب و ولایت خوش درخشیده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل ادامه داد: تشییع پیکر شهدا در حقیقت روح تازه ای را به وحدت و همگرایی این ملت دمیده است و به یقین پیروزی‌های مستمر مانع از اقدامات تجاوزکارانه دیگر این رژیم سفاک روزگار خواهد بود.