سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برپایی آیین شیرخوارگان حسینی در سیستان+ فیلم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 06 تیر 1404 - 14:12
همزمان با نخستین جمعه ماه محرم، مصلی المهدی(عج) زابل میزبان صدها مادر و کودک عاشورایی شد تا ضمن تجدید بیعت با آرمان های کربلا، یاد و خاطره حضرت علی اصغر(ع) را گرامی بدارند.
تسنيم،زابل،رژيم،حسين،خبرنگار،كودكان،اشاره،بيت،اهل،مادر،امام، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زابل، همزمان با نخستین جمعه ماه محرم، مصلی المهدی(عج) زابل میزبان صدها مادر و کودک عاشورایی شد تا ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های کربلا، یاد و خاطره حضرت علی‌اصغر(ع) را گرامی بدارند.
مادر زابلی در این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به نذر خود برای شرکت در این آیین، اظهار داشت: نذر کرده بودم اگر فرزندم سالم به دنیا بیاید، حتماً در شیرخوارگان حسینی شرکت کنم.
این کمترین کاری است که می‌توانم برای عرض ارادت به اهل بیت(ع) انجام دهم.
مادر دیگری که کودکش را در آغوش گرفته بود به خبرنگار تسنیم گفت: ما امروز اینجا جمع شده‌ایم تا به جهانیان بگوییم که راه حسین(ع) هرگز فراموش نمی‌شود.
ما با هر قطره شیری که به فرزندانمان می‌دهیم، عشق به اهل بیت(ع) و نفرت از صهیونیسم را در وجودشان نهادینه می‌کنیم.
مادر دیگری که اشک‌هایش بر گونه‌های فرزندش می‌غلتید، به خبرنگار تسنیم گفت: نذر کرده‌ام فرزندم را در راه امام حسین(ع) فدا کنم.
حاضرم جانم را برای دفاع از مظلومان جهان فدا کنم، همان‌طور که امام حسین(ع) جان خود و فرزندانش را فدای اسلام کرد.
یکی دیگر از مادران با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و فلسطین، به خبرنگار تسنیم گفت: این رژیم کودک‌کش، هیچ بویی از انسانیت نبرده است.
آن‌ها با کشتن کودکان بی‌گناه، قلب هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورند.
ما فرزندانمان را با این بغض و کینه بزرگ می‌کنیم و آن‌ها را برای مبارزه با ظلم و ستم آماده می‌کنیم.
حجت‌الاسلام جانعلی ظریف صیادی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، به تشریح ابعاد و اهداف همایش پرشور شیرخوارگان حسینی در این شهرستان پرداخت.
وی با اشاره به جایگاه ویژه این آیین در تقویم محرم، بیان کرد‌: امروز اولین جمعه ماه محرم، مصادف با روز جحضرت علی‌اصغر(ع) است و خوشبختانه شاهد برگزاری همایشی باشکوه و با حضور جمعیتی کم‌نظیر در زابل بودیم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی زابل بر اهمیت تربیت نسل‌های آینده در مسیر ارزش‌های حسینی تأکید کرد و افزود: هدف اصلی از برگزاری این مراسمات این است که این کودکان از همین دوران کودکی، با فرهنگ عاشورا و مکتب اهل بیت(ع) آشنا شوند و در آینده ستون‌های مستحکمی برای دفاع از حریم اسلام و اهل بیت(ع) باشند.
آن‌ها باید یاران و سربازان حقیقی برای امام حسین(ع) باشند و با بصیرت و آگاهی در برابر هرگونه ظلم و انحراف ایستادگی کنند.
حجت‌الاسلام صیادی با اشاره به شرایط حساس کنونی جهان و جنایات رژیم صهیونیستی، به بعد مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم در این همایش اشاره کرد و گفت: در این ایام رژیم منحوس و کودک‌کش صهیونیستی با اقدامات وحشیانه خود مشکلات فراوانی را در منطقه و جهان به وجود آورده و شاهد شهادت مظلومانه زنان و کودکان بی‌گناه هستیم.
وی در پایان بیان کرد: این کودکان باید از همین سنین، با بغض و کینه‌ای مقدس نسبت به استکبار جهانی و به ویژه این رژیم اشغالگر بزرگ شوند.
این بغض، نه تنها یک احساس منفی نیست، بلکه نیروی محرکه‌ای است برای آن‌ها تا با عزمی راسخ، مدافعان واقعی اسلام، نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمان‌های انقلاب باشند.
ان‌شاءالله این کودکان آینده‌سازان و پرچمداران دفاع از حق و عدالت خواهند بود.
این گردهمایی معنوی، نشانه‌ای روشن از حیات و پویایی فرهنگ ایثار و شهادت با وجود گذشت قرن‌ها از قیام تاریخی امام حسین(ع) است.
انتهای پیام/