سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام‌جمعه سمنان: همدلی ملت ایران در «محرم» تحکیم می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 06 تیر 1404 - 13:53
امام جمعه سمنان با تبریک پیروزی مقتدرانه ملت ایران در برابر تجاوزات رژیم منحوس صهیونیستی و استکبار جهانی، بر ضرورت بصیرت همگان در برابر توطئه های دشمن تأکید کرد و گفت: همدلی ملت ایران در «محرم» تحکیم می شود.
امام،سمنان،حضرت،مطيعي،دستگاه،استان،روايتي،مجالس،حسيني،خدمت،د ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی مطیعی در همایش «عاشوراییان» و گردهمایی هیئات مذهبی شهرستان سمنان که در آستانه فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در مسجد تکیه کوشمغان سمنان برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی اخیر اظهار داشت: همانطور که خون مطهر شهدای دست کربلا ریشه‌های نهضت امام حسین(ع) را مستحکم کرد، خون پاک شهدای حوادث اخیر نیز درخت تنومند انقلاب اسلامی را آبیاری خواهد کرد.
وی با اشاره به همگرایی و همدلی ایجاد شده در آحاد جامعه کشور پس از حمله جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی به کشورمان گفت: همدلی ملت ایران در محرم تحکیم می‌شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان اضافه کرد: امیدوارم همدلی و همگرایی اقشار مختلف مردم که محصول ایستادگی و مقاومت جانانه در برابر دشمن است در ایام پیش‌رو تحکیم شود.
خدمت به دستگاه امام حسین(ع) نباید به فرصتی برای کسب «نام» یا «نان» تبدیل شود!
امام جمعه سمنان در ادامه با طرح روایتی از حضرت امام جعفر صادق(ع) گفت: امام صادق(ع) فرمود مجالس ذکر یاد اهل بیت را دوست می‌دارم، امر ما را احیا کنید که احیای امر ولایت و امامت ائمه معصومین(س) است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مطیعی با بیان اینکه خدمت در دستگاه سیدالشهداء(ع) توفیق و افتخاری بزرگ محسوب می‌شود، اظهار کرد: به گفته یکی از اصحاب امام صادق(ع)، این امام همام فرموده‌اند که مردم در مورد ما سه دسته هستند که همه آنها به ما محبت دارند اما عده‌ای از آنها ما را دوست دارند و نام ما را بزرگ می‌دارند و منتظر قیام امام عصر(عج) نیز هستند اما از آن در پی رسیدن به دنیا هستند و هرچند در کلام با ما هستند اما در مقام عمل به امر ما توجه نمی‌کنند لذا در قیامت با آتش محشور می‌شوند!
وی ادامه داد: گروه دوم افرادی هستند ما را دوست دارند و آن را هم در زبان و هم در عمل نشان می‌دهند لکن می‌خواهند به امور دنیوی دست یابند که خداوند در قیامت شکم‌های آنان را از آتش پر می‌کند و عطش و تشنگی را بر آنان مسلط می‌سازد!
نماینده رهبر معظم انقلاب در استان سمنان با بیان اینکه همه عاشقان و محبان حضرت سیدالشهداء(ع) در آستانه ورود به ماه محرم باید نیات و انگیزه‌های خود را خالص و الهی کنند، گفت: باید مراقب باشیم که توفیق بی‌نظیر خدمت به دستگاه امام حسین(ع) به مَنیّت،‌ خودخواهی، دنیاطلبی و ریا آلوده نشود!
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مطیعی در تشریح ویژگی‌های دسته سوم دوستداران اهل بیت(س) نیز گفت: حضرت فرمود دسته سوم افرادی هستند که ما را دوست دارند، گفتار ما را حفظ می‌کنند [یعنی به آن عمل می‌کنند] و امر ما را اطاعت می‌کنند و با کار و عمل ما مخالفت نمی‌کنند، این افراد از ما هستند و ما نیز از آنان هستیم، یعنی به مقام مِنّیت رسیده‌اند که سلمان فارسی یکی از آنان است.
وی در تبیین مقام والای مِنّیت اظهار کرد: کسی که به چنین مقام و جایگاهی دست می‌یابد هیچ فاصله‌ای با ائمه معصومین(ع) ندارد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان سمنان با تأکید بر استفاده حداکثری از معارف حسینی گفت: اشک بر حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انسان‌ساز است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مطیعی با بیان روایتی از نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) گفت: پیامبر اکرم(ص) فرمود ما اهل بیت افرادی هستیم که همراهی با ما به هرکس تعلق نمی‌گیرد و مدال خدمت به این دستگاه را به کسانی می‌دهیم که در برابر خدا ادب داشته باشد‌ و در خلوت نیز از خدا حیا کند!
وی افزود: بر اساس روایتی از حضرت اباعبدالله(ع) ادب یعنی اینکه هرکس را هنگام خروج از خانه تا بازگشت به خانه دیدیم از خود برتر بدانیم.
نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان تواضع و فروتنی مسئولان و دست‌اندرکاران مجالس حسینی در برابر عاشقان و محبان امام حسین(ع) را نشانه ادب آنان در برابر پروردگار متعال دانست و گفت: در این ایام باید توجه داشته باشیم ما که متولی یا مسئول برگزاری مجالس حسینی هستیم وظیفه نداریم محبان و مخاطبان دستگاه سیدالشهداء(ع) را مورد قضاوت دهیم و یا به خود اجازه دهیم معرفت و یا طهارت قلبی آنان را ارزیابی کنیم!
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مطیعی با تأکید بر اهمیت خودسازی در میان متولیان و دست‌اندرکاران مجالس حسینی اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر دیگران نیز باید با تکریم افراد، دقت و ظرافت و رعایت اصول آن صورت پذیرد.
وی همچنین در بخش پایانی سخنان خود با بیان روایتی از حضرت علی(ع) گفت: بنا به فرمایش امیرالمومنین(ع)، شجاع ترین افراد کسی است که در برابر وسوسه‌های نفسانی ایستادگی کند و بتواند شهوت و غضب خود را مدیریت کند، از قلب خود در برابر نفوذ شیطان مراقبت کند و زبان خود را نیز نگه دارد!
به گزارش تسنیم، در این گردهمایی، مدیرکل تبلیغات اسلامی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئول شورای هیئات مذهبی استان سمنان سخنانی درباره اهمیت ترویج فرهگ ایثار و شهادت در جامعه به عنوان یکی از درس‌های مهم واقعه عاشورا بیان کردند.
انتهای پیام/