سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روزی ماندگار در تاریخ گیلان/ نسل قاسم سلیمانی به میدان آمد + تصاویر

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 06 تیر 1404 - 09:30
جوانان و زنان آستانه ای با دست نوشته هایی از بیعت با شهدا و رهبر، عزم خود را برای ادامه راه شهدا و دفاع از انقلاب اعلام کردند و نشان دادند که نسل جدید نیز پای آرمان های انقلاب ایستاده است.
انقلاب،ايران،شهدا،رژيم،صهيونيستي،پاي،خون،شهيدان،شهر،اسلامي،ب ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آستانه اشرفیه، این شهر به عنوان پایتخت مذهبی استان گیلان، صحنه وداع باشکوه مردم با شهدای والامقامی بود که در پی جنایات رژیم اشغالگر قدس، به خیل شهیدان انقلاب اسلامی پیوستند، فضای شهر آکنده از اشک، حماسه و شعارهای استکبارستیز بود؛ مردمی که با دل‌هایی پر از اندوه و افتخار، برای پاسداشت خون شهیدان گرد آمده بودند.
در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی آستانه اشرفیه، 15 نفر از اعضای یک خانواده شهید شدند که مردم دیارمیرزا با حضوری پرشور، ضمن محکومیت اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی، شهدا را تا آرامگاه ابدی خود بدرقه کردند.
آستانه‌اشرفیه در روزی مملو از حماسه و اندوه، صحنه بدرقه پیکرهای مطهر شهدای مدافع مقاومت شد؛ مردمانی سیاه‌پوش اما پرصلابت، با دست‌هایی برافراشته و دل‌هایی سرشار از وفاداری به آرمان‌های انقلاب، شهدا را تا خانه ابدی همراهی کردند.
قاب تابوت‌هایی که با پرچم سه‌رنگ جمهوری اسلامی ایران پوشیده شده بود، در میان انبوه مردم گیلان جلوه‌ای از عزت و وحدت را به نمایش گذاشت، تصویر چهره معصوم دختر شهید بر تابوت، غمی تلخ و غروری شیرین را توأمان در دل‌ها زنده کرد.
زنان و نوجوانان دهه نودی، با دست‌نوشته‌هایی از بیعت با انقلاب، رهبر و ادامه راه شهدا، پیام روشنی به دشمنان مخابره کردند: «ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند».
بانویی سالخورده با چشمانی اشک‌بار زمزمه می‌کرد: «آمده‌ایم راه شهدا را ادامه دهیم، تا زنده‌ایم، رزمنده‌ایم.»
پرچم‌های ایران، تصاویر رهبر معظم انقلاب و پلاکاردهایی با شعارهایی علیه رژیم اشغالگر قدس، فضای خیابان‌های آستانه‌اشرفیه را به صحنه‌ای از بصیرت و مقاومت مردمی بدل کرده بود؛ گویی همه آمده بودند تا ثابت کنند خون شهیدان از رگ‌های ملت ایران جاری‌ست.
جوانی که تابوت را بر دوش می‌کشید، با صدای بلند فریاد زد: «ما نسل قاسم سلیمانی هستیم، ما تا آخرین نفس، پای انقلاب ایستاده‌ایم.» این جمله، لبیک هزاران نفر از مردمی بود که در سوگ و سربلندی، شهدا را بدرقه می‌کردند.
رحمت حیدری‌نژاد، فرماندار آستانه‌اشرفیه، در حاشیه این مراسم با اشاره به جایگاه ویژه این شهر در عرصه‌های دینی و انقلابی گفت: امروز، آستانه‌اشرفیه شاهد رویدادی تاریخی و مقدس است؛ تشییع شهدایی که به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، افتخاری است دیگر برای این دیار مذهبی.
این خاک امروز بوی شهادت می‌دهد.
در میان جمعیت، نوجوانی که با چشمانی مصمم پرچم ایران را در دست داشت، با صدایی پرشور فریاد زد: ما جوان‌های ایران تا آخرین لحظه، تا آخرین قطره خون، پای انقلاب می‌مانیم.
بانوی آستانه‌ای دیگری که چادر مشکی‌اش را به نشانه بیعت با شهدا بر سر کشیده بود، گفت: آمده‌ایم راه شهدا را ادامه دهیم، تا زنده‌ایم، رزمنده‌ایم.
در کنار او، دختر نوجوانی با لهجه شیرین گفت: من یک دهه نودی هستم و آمده‌ام ثابت کنم پای انقلاب، آرمان‌ها و رهبری می‌مانم.
یکی دیگر از زنان شرکت‌کننده با حالتی حماسی بیان کرد: ما انقلاب را به راحتی به دست نیاوردیم که تسلیم دشمن شویم، خون دادیم، مبارزه کردیم تا ایران را حفظ کنیم؛ تا جان در بدن داریم، پای انقلاب و رهبرمان هستیم.
یکی از روحانیون شهر با اشاره به جایگاه شهدا در مسیر هدایت بشری گفت: شهدای عزیز، ایران اسلامی را تقدیم راه خدا، راه انسانیت و سلامت بشر کردند، سلامت حقیقی بشریت مرهون خون شهداست و این راه، جز با نابودی استکبار جهانی کامل نمی‌شود.
محمد علیجانی، نماینده مردم رودسر و املش در حاشیه مراسم نیز گفت: مردم امروز نشان دادند که در هر شرایطی پای انقلاب ایستاده‌اند و در کنار دولت و حاکمیت باقی خواهند ماند.
مهرداد لاهوتی، نماینده سابق مردم لنگرود نیز با اشاره به ناکامی دشمنان در اهداف خود اظهار کرد: تجربه ثابت کرده که رژیم صهیونیستی جز آدم‌کشی دستاوردی ندارد، تصمیمی که علیه ایران گرفتند، یک اشتباه راهبردی بود، رژیم صهیونیستی هیچ‌گاه با ارتشی واقعی و قدرتمند مانند ایران روبرو نشده بود، امروز، ارتش، سپاه و نیروهای مسلح ما نشان دادند که می‌توانند هیمنه پوشالی اسرائیل و حامیان غربی‌اش را در هم بشکنند، گنبد آهنین‌شان شکسته شد و این پایان اقتدار جعلی آنان است.
مراسم امروز در آستانه‌اشرفیه نه‌تنها تجلی وفاداری مردم این خطه به ارزش‌های انقلاب اسلامی بود، بلکه نشان داد نسل جدید نیز با تمام وجود، آماده دفاع از آرمان‌های شهیدان و ولایت فقیه است.
انتهای پیام/