سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عامل حمله به مأموران پلیس در سنندج زمین‌گیر شد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 06 تیر 1404 - 01:12
راکب موتورسیکلت پس از عدم توجه به دستور پلیس با قمه به مأموران انتظامی در سنندج حمله کرد اما با اجرای قانون به کارگیری سلاح، زمین گیر شد.
مأموران،متهم،انتظامي،چگيني،راكب

سرهنگ چگینی، فرمانده انتظامی شهرستان سنندج در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت: مأموران انتظامی شامگاه پنج‌شنبه 5 تیر، هنگام گشت‌زنی متوجه حرکاتِ مشکوک راکب یک دستگاه موتورسیکلت شدند و به او دستور توقف دادند که راکب به ایست مأموران توجهی نکرد و متواری شد.
وی افزود: پس از تعقیب و گریز متهم عرصه را بر خود تنگ دید و با سلاح سرد (قمه) به مأموران حمله‌ور شد که همواران با رعایت قانون بکارگیری سلاح، متهم را زمین‌گیر کردند.
فرمانده انتظامی سنندج گفت: پلیس متهم را به مرکز درمانی منتقل کرد اما بر اساس آخرین گزارش پزشکی، او فوت شده است.
چگینی اعلام کرد: پرونده‌ای در این باره تشکیل شده و در اختیار مرجع قضایی قرار گرفته است.
انتهای پیام/481