سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف تجهیزات ماهواره‌ای «استارلینک» در هرمزگان

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 05 تیر 1404 - 22:06
معاونت روابط عمومی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان اعلام کرد: تعداد هشت دستگاه  «استارلینک» تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای با تلاش پاسداران گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه امام سجاد(ع) کشف و ضبط شد.
تجهيزات،كشور،هرمزگان،امام،سجاد

به گزارش مشرق از معاونت روابط عمومی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان، این تجهیزات به‌منظور جاسوسی و توسط عوامل سرویس رژیم صهیونیستی موساد به استان هرمزگان وارد شده بود.
براساس این گزارش، تجهیزات ماهواره‌ای از مسیر دریایی و مبدا کشور امارات به مقصد استان هرمزگان انتقال داده شده‌بود که با هوشمندی و تلاش ‌شبانه‌روزی‌ پاسداران گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه امام سجاد(ع )کشف و ضبط شد.
معاونت روابط عمومی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگا اظهار کرد: کشف این دستگاه‌ها و تجهیزات ماهواره ای که در راستای هدایت گیری عوامل رژیم صهیونیستی در کشور با افسران اطلاعاتی انجام گرفته بود طی چندین ماموریت جداگانه کشف و ضبط شده است.
تجهیزات اینترنتی استارلینک با ماموریت دور زدن بستر قوانین کشور و ارسال داده برای سرویس‌های اطلاعاتی و جاسوسی رژیم صهیونیستی واردکشور شده است که تعداد قابل توجهی از آن‌ها در استان هرمزگان استفاده و تعدادی نیز به سایر استان‌های کشور ارسال شده است
در این رابطه عوامل فعال در زمینه انتقال تجهیزات به کشور دستگیر و برای آن‌ها پرونده قضایی تشکیل شده است.