خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا دو نماینده پارلمان لبنان را به سبب ارتباط با حزب الله تحریم کرد

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 18 تیر 1398 - 20:55
وزارت خزانه‌داری آمریکا دو نماینده پارلمان لبنان را به دلیل همکاری با حزب‌الله به فهرست افراد تحت تحریم خود اضافه کرد.
لبنان،آمريكا،فهرست،وزارت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد نام سه شهروند لبنانی را به دلیل ارتباط با حزب‌الله لبنان، به فهرست سیاه دفتر کنترل دارایی‌هایی خارجی (اوفک) از نهادهای زیرمجموعه این وزارتخانه افزوده است.
در بین این سه نفر که به‌تازگی مشمول تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا شده‌اند، نام «امین شری» و «محمد رعد» که از نمایندگان پارلمان لبنان هستند نیز به چشم می‌خورد.
آمریکا در سال 1997 میلادی یعنی در دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون، نام حزب‌الله لبنان را در فهرست به اصطلاح گروه های تروریستی خود قرار داده است.
انتهای پیام/.