خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 05 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار فرمانده سپاه امام رضا(ع) با خانواده سردار شهید محمد کاظمی

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 05 تیر 1404 - 17:12
فرمانده سپاه امام رضا(ع) به همراه جمعی از مسئولان استانی با حضور در منزل سردار شهید سرلشکر محمد کاظمی، رئیس فقید سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفت وگو کردند.
كاظمي،شهيد،سپاه،خانواده،سردار،اطلاعات،حضور،رئيس،سازمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی سپاه امام رضا(ع)، در ادامه سلسله دیدارهای مسئولان با خانواده شهدای سرافراز حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی، صبح امروز سردار سرتیپ سید هاشم غیاثی، فرمانده سپاه امام رضا علیه‌السلام به همراه جمعی از مسئولان و مدیران استانی، با حضور در منزل شهید سرلشکر پاسدار محمد کاظمی، رئیس فقید سازمان اطلاعات سپاه، یاد و خاطره این سردار رشید اسلام را گرامی داشتند.
در این دیدار، حاضران ضمن ابراز همدردی با خانواده شهید کاظمی، بر ادامه راه این فرمانده شجاع و فداکار در مسیر دفاع از امنیت و استقلال کشور تأکید کردند.
دو روز قبل نیز غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی با حضور در منزل رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با والدین و خانواده سردار شهید محمد کاظمی دیدار کرد و ضمن دلجویی، شهادت رئیس سازمان اطلاعات سپاه را در حملات رژیم صهیونیستی به همسر، پدر، مادر و برادر ایشان تبریک و تسلیت گفت.
علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش و برادر شهید کاظمی که در مراسم ترحیم حضور داشت، با نقل خاطراتی از برادرش گفت: شهید کاظمی همواره بر نماز اول وقت تاکید داشت و جلوه خاصی از تدین در شخصیت ایشان نمایان بود.
وی افزود: این شهید همچنین توجه خاصی به کانون گرم خانواده داشت و به دور از پروتکل های امنیتی با خانواده اش وقت می‌گذراند.
انتهای پیام/282/