خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 05 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشهد آماده میزبانی از پیکر مطهر 15 شهید

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 05 تیر 1404 - 15:53
همزمان با تشییع پیکر مطهر شهدای حملات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی، شهر مشهد آماده میزبانی از پیکر مطهر 15 شهید خراسان رضوی است و تمهیدات ترافیکی و خدمات رسانی و فضاآرایی برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم تعبیه شده است.
مراسم،مشهد،مطهر،رضا،خيابان،برگزاري،شهري،تشييع،پيكر،شهر،يعقوب ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، همزمان با تشییع پیکر مطهر شهدای حملات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی، شهر مشهد آماده میزبانی از پیکر مطهر 15 شهید خراسان رضوی است در همین راستا متولیان برگزاری مراسم تشییع شهدا تمام تلاششان را کرده‌اند تا فردا شاهد مراسمی در خور شان و منزلت این شهدای والا مقام برگزار شود.
در همین راستا، سرهنگ موسی‌آبادی، رئیس پلیس راهور مشهد اظهارکرد: با توجه به برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر شهدا، که فردا جمعه ششم تیرماه 1404، از میدان بسیج به سمت بارگاه منور رضوی برگزار خواهد شد،محدودیت‌های ترافیکی در مشهد لحاظ شده است.
وی افزود: از ساعت یک بامداد جمعه تا پایان مراسم، خیابان امام‌رضا(ع) و کوچه‌ها و معابر فرعی منتهی به آن با محدودیت کامل تردد مواجه خواهند بود.
موسی‌آبادی تصریح کرد:از ساعت 5 صبح، خودروها و موتور سیکلت‌هایی که در محدوده خیابان امام‌رضا(ع) پارک شده باشند، توسط عوامل راهور به پارکینگ منتقل خواهند شد؛ شهروندان وسایل نقلیه خود را پیش از ساعت 5 صبح از این محدوده خارج کنند.
از فضاسازی تا پاکسازی معابر شهر مشهد
مهدی یعقوبی، معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد نیز اظهارکرد:همزمان با برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی در روز جمعه، تمامی تمهیدات لازم برای خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان در این مراسم توسط مدیریت شهری پیش‌بینی شده است.
وی افزود: به همین منظور آماده‌سازی مسیر برگزاری مراسم و پاکسازی و نظافت ویژه مسیرهای بهشت رضا(ع)، بولوارهای فرودگاه، جمهوری و خیابان‌های منتهی به حرم مطهر به ویژه خیابان امام رضا(ع) انجام می‌شود.
یعقوبی تصریح کرد: خدمت‌رسانی بیش از 200 نیروی پاکبان در حین برگزاری مراسم، شست‌و‌شوی بیش از 100 هزار متر‌مربع از خیابان امام رضا(ع)، حدفاصل میدان 15 خرداد تا میدان بیت المقدس با استفاده از 3 دستگاه تانکر در شب قبل از مراسم از دیگر این اقدامات است.
معاون محیط‌ زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: 60 هزار مترطول از آذین‌بندی‌های سطح شهر از شب قبل از مراسم به رنگ قرمز تغییر می‌کند و پرچم‌های ایران در 460 عدد از نمادهای خورشیدی (سانلایت) در سطح شهر اکران می‌شود و و از امروز 1116 پرچم ایران بر روی عرشه پل‌ها به پرچم مشکی تغییر می‌کند.
وی ادامه داد: همچنین 6 دستگاه خودرو مکانیزه حمل پسماند در روز مراسم فعال هستند و 300 سازه زباله بر روی نرده‌های بی آرتی و کنار سطل‌های زباله تعبیه شده است و بیش از 627 چشمه سرویس بهداشتی در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر فعال هستند.
یعقوبی خاطرنشان کرد: برای تامین انضباط شهری در حین مراسم بیش از 110 نفر نیروی انضباط خدمات شهری با استفاده از 20 دستگاه خودروی مزدا دوکابین در جاده بهشت رضا(ع)، بلوار فرودگاه و به ویژه خیابان امام رضا(ع) مستقر هستند و نیروها، ماشین آلات و تجهیزات آتش‌نشانی نیز به منظور حفظ ایمنی شهروندان در محل‌های تعیین شده مستقر خواهند بود.
انتهای پیام/282