خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 05 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشت کمیته تخصصی گرامیداشت شهید شادمانی در همدان تشکیل شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 05 تیر 1404 - 15:53
استاندار همدان از تشکیل هشت کمیته تخصصی ویژه برنامه های استقبال، تشییع و خاکسپاری از پیکر مطهر سپهبد شهید حاج علی شادمانی در همدان خبر داد.
شهيد،همدان،مراسم،حضور،شادماني،تشييع،پيكر،ملانوري،استاندار،تب ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، در آستانه برگزاری مراسم باشکوه تشییع پیکر پاک شهید حاج علی شادمانی، جلسه هماهنگی با حضور حمید ملانوری استاندار همدان و مسئولان نهادهای مسئول در سالن شهدای استانداری همدان، تشکیل شد و در آن بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق، حضور گسترده مردم و برگزاری مراسمی در شأن این فرمانده پرافتخار تأکید شد‌.
حمید ملانوری‌شمسی با اشاره به اهمیت والای شخصیت شهید حاج علی شادمانی، در جلسه هماهنگی برگزاری مراسم تشییع این شهید والامقام در زادگاهش استان همدان، گفت:مراسم تشییع پیکر پاک ایشان در شأن استان دارالمجاهدین، با شکوهی کم‌نظیر برگزار می شود به طوری که آغازگر شور حسینی مردم استان در دهه اول محرم باشد.
وی بیان کرد: شهید شادمانی از فرماندهان بزرگ دوران دفاع مقدس بود که متأسفانه پس از انتصاب به فرماندهی در منطقه عملیاتی، تنها چهار روز بعد از آغاز مأموریت مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت و به شهادت رسید.
استاندار همدان با تأکید بر اهمیت تأثیرگذاری مراسم بر افکار عمومی، بیان کرد: تحلیل‌ها نشان می‌دهد که دشمنان ایران اسلامی، از جمله رژیم صهیونیستی و جریان نفاق، در برآورد خود از قدرت مردم ایران دچار خطای راهبردی شدند و حضور میلیونی مردم در صحنه‌ها موجب عقب‌نشینی آن‌ها شده است بنابراین ما باید این سرمایه اجتماعی را تقویت کنیم.
ملانوری عنوان کرد: هشت کمیته تخصصی از جمله کمیته‌های استقبال، امنیتی، پشتیبانی، اجرایی، رسانه، مراسم، شهرستان‌ها و تبلیغات با حضور نهادهایی همچون سپاه، شهرداری، بنیاد شهید، صدا و سیما و سازمان تبلیغات اسلامی تشکیل شده‌اند تا تشییع پیکر شهید شادمانی به شکل ملی، استانی و شهرستانی برگزار شود.
وی اظهار کرد: پیکر مطهر شهید ساعت پنج عصر روز شنبه در فرودگاه همدان مورد استقبال قرار می‌گیرد، و پس از آن، مراسم وداع در حسینیه باغ بهشت با حضور هیئت ثارالله و همرزمان شهید برگزار می‌شود.
استاندار همدان با بیان اینکه محل دفن نیز طبق وصیت ایشان، در جوار مزار شهید همدانی تعیین شده است افزود: از همه دستگاه‌ها، اصناف، نهادها و رسانه‌ها انتظار داریم با تمام ظرفیت پای کار بیایند.
ملانوری به ابعاد رسانه‌ای این مراسم اشاره و گفت: سازمان صدا و سیما و شهرداری موظف شده‌اند نسبت به پوشش گسترده تصویری و فضاسازی شهری اقدام کنند همچنین تبلیغات محیطی، مصاحبه با همرزمان شهید و پخش کلیپ‌های مرتبط از طریق رسانه ملی و استانی تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/