خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 05 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مطالبات گندمکاران کهگیلویه و بویراحمدی به زودی پرداخت می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 05 تیر 1404 - 11:41
یاسوج_ مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی جهاد کشاورزی گفت: مطالبات گندمکاران به زودی پرداخت می شود.
گندم،پرداخت،مطالبات،تحويل

ابوالحسن صداقت‌کیش در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به تشریح جزئیات پرداخت مطالبات گندم کاران پرداخت و اظهار کرد: کسانی که تا پایان فروردین ماه گندم خود را تحویل دادند، ۱۰۰ درصد پرداخت را دریافت کرده‌اند.
مدیرکل شرکت غله کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: همچنین کشاورزانی که تا پایان اردیبهشت گندم تحویل دادند، ۷۵ درصد و آن‌هایی که تا ۲۵ خرداد گندم خود را تحویل دادند، ۵۰ درصد مطالبات را دریافت کردند.
وی در ادامه با اشاره به خرید گندم توسط دولت افزود: این پرداخت‌ها مربوط به خرید گندم است و ارتباطی با طرح کلزا ندارد و خرید گندم روستاییان به صورت جداگانه انجام می‌شود.
صداقت‌کیش در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره زمان پرداخت باقی‌مانده مطالبات گندم کاران تصریح کرد: سایر پرداخت‌ها نیز در دستور کار دولت قرار دارد و ممکن است به زودی انجام شود.