خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 05 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهادت ۲۰ دانش آموز در تجاوز رژیم صهیونیستی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 05 تیر 1404 - 10:40
وزیر آموزش و پرورش از شهادت ۲۰ دانش آموز در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: از فرهنگیان عزیز هم شهید داشتیم و تعدادی از مدارس نیز آسیب جزئی دیده‌اند.
آموزش،پرورش،تحول،فرهنگيان،اشاره،وزير،كاظمي،پاداش،اوراق،آزمون

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در نشست کمیته فوریت‌ها که در اداره ناحیه دو مشهد برگزار شد، اظهار کرد: من برای ایجاد تحول در آموزش و پرورش آمده‌ام و با همراهی شما همکاران این کار را انجام خواهیم داد؛ در برنامه درسی و آموزش نیروی انسانی تحول ایجاد خواهیم کرد.
وی ادامه داد: شخص رئیس‌جمهور اهمیت ویژه‌ای به آموزش و پرورش می‌دهند به گونه‌ای که صبح روز اعلام آتش بس با من تماس گرفتند و خواستار جلسه‌ای برای پیگیری امور آموزش و پرورش شدند.
وی افزود: رئیس‌جمهور به ایده "تحول در کشور از تحول در آموزش و پرورش شروع می‌شود"، باور دارند.
کاظمی با اشاره به ایده‌های رئیس جمهور درخصوص آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: ایشان دو برنامه مهم را در آموزش و پرورش دنبال می‌کنند؛ اولی کیفیت بخشی و دومی نهضت توسعه عدالت در فضا‌های آموزشی و پرورشی است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مسائل روز آموزش و پرورش، گفت: به زودی زمان برگزاری آزمون مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی مشخص خواهد شد؛ برای ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش افراد باید فارغ‌التحصیل مقطع تحصیلی مورد نظر باشند و از این لحاظ تغییری صورت نگرفته، اما در خصوص مصاحبه‌های دانشگاه فرهنگیان صحبت این بود که نمره مصاحبه بین سایر بخش‌ها توزیع شود که من نپذیرفتم و گفتم مصاحبه‌ها حتما برگزار شود.
وی با اشاره به پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال گذشته، عنوان کرد: پرداخت پاداش از طریق اوراق تأیید و اوراق آن صادر شده بود که بخاطر شرایط کشور متوقف شد و پیگیر آن هستیم.
وزیر آموزش و پرورش از شهادت ۲۰ دانش آموز در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: از فرهنگیان عزیز هم شهید داشتیم و تعدادی از مدارس نیز آسیب جزئی دیده‌اند.
منبع: وزارت آموزش و پرورش