خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وداع و تشییع پیکر ۳ شهید حمله رژیم صهیونی در قم برگزار می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 05 تیر 1404 - 09:41
قم- پیکر مطهر سه تن از شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی، در قم تشییع و تدفین خواهد شد.
تشييع،مراسم،مطهر،جمعه،پاسدار،اقامه،پيكر،شهدا

به گزارش خبرنگار مهر، آئین وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر سه تن از شهدای اخیر رژیم صهیونیستی به قم، طی روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته با حضور مردم مؤمن و انقلابی قم برگزار می‌شود.
در پی حملات ددمنشانه اخیر رژیم اشغالگر قدس به شهر مقدس قم، سه تن از رزمندگان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند که مراسم بزرگداشت و تشییع این شهدابرگزار خواهد شد.
مراسم وداع با پیکرهای مطهر سردار سرتیپ دوم پاسدار مجید پرتویان، سرهنگ دوم پاسدار امیر معصومی و سرگرد پاسدار حسن مهدی‌پور، روز پنجشنبه پنجم تیرماه پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در مطهر حرم حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار خواهد شد.
آئین تشییع پیکر شهدا نیز روز جمعه ششم تیرماه، پس از اقامه نماز جمعه، از میدان جانبازان آغاز شده و با حرکت در مسیر خیابان شهدا و چهارراه شهدا ادامه خواهد یافت.
پیکرهای مطهر سرهنگ دوم امیر معصومی و سرگرد حسن مهدی‌پور پس از پایان مراسم تشییع، در گلزار شهدای علی‌بن جعفر (ع) به خاک سپرده خواهند شد.
همچنین مراسم تشییع و تدفین پیکر سردار مجید پرتویان عصر جمعه، رأس ساعت ۱۷، از درب شماره ۲ مسجد مقدس جمکران آغاز شده و پس از اقامه نماز، در صحن این مسجد مقدس به خاک سپرده می‌شود.
این مراسم با حضور زائران، خادمان و دلدادگان اهل‌بیت (ع) برگزار خواهد شد.