خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 05 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستاوردهای جنگ 12روزه در محرم تبیین شود

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 04 تیر 1404 - 21:30
حاج حسین یکتا گفت: جنگ 12 روزه کاری برای انسجام نظام کرد که خودمان سال ها نمی توانستیم. این جنگ «ما رأیت الی جمیلا» بود و باید این موضوع در هیئت تبیین شود.
هيئت،جنگ،فعال،اشاره،يكتا،روزه،مردمي،12،اظهار،جهادي،محرم،تبيي ...

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حاج حسین یکتا، فعال جهادی و مردمی، در رزمایش میانداران خدمت که با حضور گروه‌های مردمی و هیئت‌های فعال در عرصه خدمت در اتفاقات اخیر در چهل‌سرای مصلی تهران برگزار شد، بر لزوم روایت‌گری در هیئت‌ها از جنگ 12 روزه علیه رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
این فعال جهادی همچنین تقویت وحدت و انسجام ملی در هیئت‌ها را ضرورتی انکارنشدی دانست و گفت: روایت از جنگ 12 روزه با صهیونیسم جهانی باید بر پایه وحدت مردم بنا گذاشته شود.
چرا که در این مدت مردم بسیاری پای کار انقلاب اسلامی بودند و باید این مطالب در هیئت امام حسین (ع) بازگو شود.
یکتا به خاطراتی مهم از دوران دفاع مقدس اشاره کرد و اظهار داشت: زمانی که طی عملیات کربلای پنج به دیوارهای بصره نزدیک شدیم، جنگ تمام شد.
همچنین زمانی که در این جنگ تحمیلی آتش‌باران کردیم فضا کاملاً به نفع ایران تغییر کرد.
همین وضعیت را در این جنگ تحمیلی 12 روزه مشاهده کردیم.
او ادامه داد: در این چند روز هم شاهد آتش‌باران رژیم غاصب بودیم و وقتی موشک‌های از خاک کشور بلند می‌شود به راحتی از دیوارهای دفاعی دشمن عبور می‌کرد و آتش بر خاکشان می‌بارید.
وقتی این موشک‌ها بر خاک تل آویو و حیفا اصابت می‌کرد، پیام مهمی داشت، اینکه ما از همه تکنولوژی‌های دشمن عبور کرده‌ایم.
این‌ها مواردی هستند که باید برای مردم تبیین شوند تا قدرت جمهوری اسلامی ایران را بدانند.
این فعال جهادی با اشاره به حضور دوباره هیئت‌ها و خیرین در این روزها اظهار داشت: باز هم این هیئتی‌ها و خیرین هستند که خانه‌های ویران شده مردم را بازسازی می‌کنند و پای کار هستند.
ما هم باید در هیئت امام حسین در محرم 1404 حماسه سرایی کنیم و مدام از رشادت دلیرمردان خود بگوییم.
یکتا آغاز ماه محرم را برای روایت رشادت‌ها فرصت مغتنمی دانست و گفت: در ماه محرم و عزای سیدالشهدا (ع) همه مردم از اقشار مختلف حضور خواهند داشت.
درهای هیئت به روی همه باز است و این فرصت می‌تواند محل سازماندهی باشد برای همه افرادی که دوست دارند این روزها کاری کنند.
اگر هیئت تنها به دهگی و هفتگی نباشد و طبیب الدوار باشد همان پایگاه مردمی است.
این رزمنده دوران دفاع مقدس با اشاره به قدرت موشکی ایران اظهار داشت: دشمن قصد داشت موشکی ما را تمام کند اما ما هنوز از قدرت کامل آن استفاده نکردیم.
می‌خواستند هسته‌ای را تمام کنند که آسیب جزئی رساندند و آن را هم ترمیم می‌کنیم.
به دنبال نارضایتی مردم و تغییر نظام بودند اما مردم به خیابان آمدند و رشادت کردند.
این فعال مردمی با اشاره به اینکه این جنگ 12 روزه کاری برای انسجام نظام کرد که خودمان سال‌ها نمی‌توانستیم، گفت: این جنگ ما رأیت الی جمیلا بود و باید این موضوع در هیئت تبیین شود.
یکتا با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: رهبر انقلاب فرمودند در این جنگ مهمتر از موشک و پهباد، رسانه است.
تولید فیلم و شعر و نوحه هیئت و سخنرانی را در هیئت انجام دهید.
از هر هیئت باید یک دنیا متن و روایت تولید شود.
امروز در جهاد تبیین، رسانه شعائرالله است.
انتهای پیام/