عابدزاده لژیونر باقی ماند؛ لقب جالب باشگاه اسپانیایی به امیر
باشگاه کاستیون اسپانیا که در لالیگا ۲ حضور دارد خبر از تمدید قرارداد با دروازهبان ایرانی اش داد.

به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه فوتبال کاستیون (CD Castellón) قرارداد امیر عابدزاده را تمدید کرد.
دروازهبان ایرانی تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۷ در این تیم باقی خواهد ماند.
به این ترتیب، باشگاه کاستیون با تمدید قرارداد امیر و جذب رومن ماتیس، ترکیب دروازهبانهای خود را برای فصل آینده کامل کرد؛ دو گلر که برای جایگاه شماره یک رقابت خواهند کرد.
در مورد آینده امیر تردیدهای زیادی وجود داشت، اما در نهایت او تصمیم گرفت قراردادش را تمدید کند؛ با وجود پیشنهادهایی که از کشور خودش، ایران، دریافت کرده بود.
عابدزاده تابستان گذشته به شهر کاستیون آمد و این فصل پنج بازی برای تیم انجام داده است: دو بازی در جام حذفی اسپانیا مقابل تیمهای آگیلاس و پونفرادینا، و سه مسابقه در لیگ دسته دوم (LaLiga Hypermotion) مقابل کارتاخنا، گرانادا و رئال ساراگوسا.
با وجود دقایق کم بازی، عملکرد قابل قبولی درون دروازه داشته و تواناییهایش را نشان داده است.
باشگاه کاستِیون در بیانیهای اعلام کرده که «گربه ایرانی» در تمام طول فصل، رفتاری کاملاً حرفهای و رقابتی داشته و ارزشهایی از خود نشان داده که با فرهنگ و اهداف باشگاه همخوانی دارد.
حرفهایگری و روحیه همکاری او از جمله دلایلی بوده که باشگاه را به تمدید قرارداد با او ترغیب کرده است.
همچنین نباید فراموش کرد که امیر تجربه بالایی در فوتبال اسپانیا دارد؛ او ۷۰ بازی در لیگ دسته دوم اسپانیا با پیراهن پونفرادینا انجام داده است و سابقه حضور در دو جام جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ را به همراه تیم ملی ایران در کارنامه دارد.