بازگشت تیمهای هلال احمر خراسان شمالی از مناطق درگیر حملات رژیم صهیونی
بجنورد- مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان گفت: تیمهای امداد و نجات هلال احمر خراسان شمالی پس از ماموریت در مناطق درگیر حملات رژیم صهیونیستی به استان بازگشتند.

ابوالفضل محبان در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازگشت تیمهای امدادی جمعیت هلال احمر خراسان شمالی از مناطق هدف حملات رژیم صهیونیستی اظهار کرد: چند روز پیش، جمعیت هلال احمر خراسان شمالی با اعزام تیمهای تخصصی امداد و نجات به مناطقی که در اثر حملات دشمن دچار بحران شده بودند، تلاش کرد تا بخشی از آلام مردم آسیبدیده را کاهش دهد.
وی افزود: این تیمها متشکل از نیروهای آموزشدیده و باتجربه در حوزه جستوجو، نجات و امدادرسانی بودند که با تجهیزات کامل و در کمترین زمان ممکن به مناطق هدف اعزام شدند و بهصورت شبانهروزی در کنار مردم آسیبدیده به خدمت پرداختند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی با بیان اینکه استقبال از این تیمها با حضور مسئولان استانی برگزار شد، گفت: جمعیت هلال احمر خراسان شمالی همواره در خط مقدم کمکرسانی به مردم، چه در بحرانهای طبیعی و چه در شرایط ناشی از تجاوز و حملات دشمن، حضور مؤثر داشته و خواهد داشت.
ما با تمام توان در کنار هموطنانمان ایستادهایم.