اختصاص ۲۳ میلیون مترمکعب آب به بخش کشاورزی شهرستان مهاباد
ارومیه - فرماندار ویژه شهرستان مهاباد گفت: ۲۳ میلیون متر مکعب آب از مخزن سد مهاباد به بخش کشاورزی شهرستان مهاباد اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدصادق امیرعشایری در جلسه شورای حفاظت از منابع آب این شهرستان افزود: با رهاسازی این مرحله در هفته آینده، اراضی کشاورزی و زیر زمینی ۲۶ روستای پایاب سد به صورت عادلانه و با مدیریت اهالی از آب مناسب بهره مند خواهند شد.
فرماندار مهاباد اظهار کرد: از کشاورزان منطقه دشت مهاباد انتظار داریم نسبت به تعامل و مدیریت مصرف آب رهاسازی شده جهت استفاده بهینه و درست اهتمام لازم را داشته باشند.
وی، حجم فعلی مخزن سد مهاباد را ۸۸ میلیون مترمکعب برآورد کرد و گفت: سرانه مصرف آب آشامیدنی در این شهر از میانگین کشوری و استانی بالاتر بوده و در شرایط فعلی نیازمند همکاری شهروندان در استفاده صحیح از منابع آبی هستیم.
امیرعشایری، با تأکید بر اینکه تأمین آب آشامیدنی شهروندان در اولویت مصرف منابع آبی قرار دارد، افزود: امیدواریم با همکاری شهروندان وضعیت کم آبی سال جاری را با کمترین تنش طی کرده و در اولین روزهای فصل بارش شاهد رحمت الهی باشیم.
سد مهاباد دارای ۱۹۷ میلیون متر مکعب ظرفیت اسمی و ۱۷۲ میلیون متر مکعب ظرفیت مفید است که علاوه بر تأمین آب آشامیدنی شهر، بیش از ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان را نیز زیر پوشش قرار میدهد.