خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 04 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت اطلاعات: مردم تماس‌های مشکوک صهیونیست‌ها را گزارش دهند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 04 تیر 1404 - 17:40
ستاد خبری وزارت اطلاعات اعلام کرد: یکی از اقدامات رژیم صهیونی برقراری تماس‌های تلفنی انبوه با شهروندان گرامی برای تخلیه تلفنی و کسب اطلاعات کشور است هموطنان به محض برقراری تماس بلافاصله با شماره‌های ۱۱۰،۱۱۳ و ۱۱۴ تماس بگیرید.
تلفني،اطلاعيه،برقراري،اقدامات،اطلاعات

باشگاه خبرنگاران جوان - در اطلاعیه ستاد خبری وزارت اطلاعات آمده است: به استحضار می‌رساند که توقف عملیات نظامی دشمن به منزله پایان شرارت و اعمال خصمانه‌ی او نیست.
یکی از اقدامات کنونی رژیم کودک‌کش صیهونی و گروهگ تروریستی منافقین، برقراری تماس‌های تلفنی انبوه با شما شهروندان گرامی با هدف تخلیه‌ی تلفنی و کسب اطلاعات کشور، القای اخبار جعلی، پیام‌های یأس آفرین و تحریک به اقدامات ضد وحدت و انسجام ملی است.
این اطلاعیه می‌افزاید: استدعا دارد به محض برقراری این قبیل تماس‌ها، بلافاصله مکالمه را قطع و مراتب را به یکی از شماره‌های ۱۱۰، ۱۱۳، ۱۱۴ یا به کانال‌های رسمی اعلام شده در پیام رسان‌های داخلی منعکس فرمایید.