پیکر پاسدار شهید «ابوالفضل شهباز» در دیباج دامغان خاکسپاری شد
مهر
|
استانها
|
چهارشنبه، 04 تیر 1404 - 17:24
دامغان- فرماندار دامغان از تشییع و خاکسپاری پیکر پاسدار شهید حاج ابوالفضل شهباز در دیباج خبر داد و گفت: این شهید بزرگوار در حملات رژیم منحوس صهیونیستی به ایران به شهادت رسید.

علیرضا نوچه ناسار در گفتوگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در اثر حملات ناجوانمردانه رژیم منحوس صهیونیستی به ایران پاسدار ابوالفضل شهباز به شهادت رسید، ابراز داشت: مراسم تشییع این شهید بزرگوار با حضور مسئولان ارشد شهرستان و گروههای مردمی در دیباج از توابع شهرستان دامغان برگزار شد.
وی ضمن قدردانی از مشارکت مردم در آئین بدرقه این شهید گرانقدر، افزود: پیکر پاک این شهید از مصلی نماز جمعه تا گلزار شهدا محله زردوان دیباج بر دوش مردم بدرقه شد.
فرماندار دامغان بابیان اینکه آئین وداع نیز صبح چهارشنبه در دامغان برگزار شد، اضافه کرد: این آئین از چهار راه چشمه علی تا آستان مقدس امامزاده جعفر و محمد (ع) برگزار شد.