اوضاع افغانستان تحت تاثیر تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران
نماینده ویژه دبیرکل و رئیس هیئت نمایندگی سازمان ملل در افغانستان گفت تبعات حمله اسرائیل به ایران، افغانستان را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان- رزا اوتنبایوا نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل و رئیس یوناما در نشست شورای امنیت ضمن ابراز نگرانی نسبت به تاثیرات منفی و ملموس حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ایران، هشدار داد حمله اسرائیل بر افغانستان نیز تأثیرگذاشته است و بحران در این کشور را عمیق تر کرده است.
وی تصریح کرد حمله رژیم صهیونیستی به ایران از جمله باعث اختلال در تجارت، افزایش قیمت کالاهای اساسی و مواد سوخت شده است.
اوتنبایوا همچنین اذعان داشت حملات اسرائیل سبب بازگشت روزانه بیش از 10 هزار مهاجر افغان از ایران به افغانستان طی روزهای گذشته شده است.
رئیس یوناما اظهار داشت در پی بازگشت بیش از 600 هزار مهاجر افغانستانی از ایران و پاکستان، نهادهای سازمان ملل خود را برای احتمال تداوم موج بازگشت مهاجران از ایران آماده میکنند.
نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد «چالشهای کنونی بهاندازه کافی جدی هستند و با بیثباتی منطقهای، وخیمتر خواهند شد.»
با این حال، مهاجرین افغانستانی طی روزهای گذشته با برگزاری مراسم دعا و نیایش برای پیروزی رزمندگان اسلام در مشهد با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند که همواره در کنار ایران میایستند و آماده جهاد هستند.