بیش از 300 عملیات امداد و نجات توسط آتشنشانی ایلام - تسنیم
مدیرعامل آتش نشانی ایلام از انجام 319 مورد حادثه در خرداد ماه سال جاری توسط آتش نشانان این سازمان خبر داد.

نصرت لطفی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در ایلام با بیان اینکه در خرداد ماه سال جاری 319 مورد حادثه توسط آتش نشانان این سازمان انجام شده است، اظهار کرد: از این تعداد 166 مورد آن آتش سوزی و 153 مورد امداد و نجات بوده است.
وی در ادامه با اشاره به حادثه های امداد و نجات، تصریح کرد: 20 مورد منازل مسکونی، 60 مورد هم مراتع، علف های هرز و زمینهای کشاورزی نیز انجام شده است و همچنین بیشترین آمار مربوط به حوادث آسانسور با 49 مورد است.
مدیرعامل آتشنشانی ایلام در ادامه، گفت: حوادث آسانسور به دلیل فصل گرما و قطعیهای برق افزایش یافته است که از شهروندان درخواست می شود که زمانبندی قطعی برق محلات خود را بدانند و در این زمانها از آسانسور استفاده نکنند تا از بروز حوادث جلوگیری شود.
لطفی تصریح کرد: دو هزار و 100 نفر ساعت آموزش به شهروندان توسط این سازمان در خردادماه سالجاری انجام شده است.
با توجه به آتش سوزی و حادثه ساختمان کیمیا، 364 نفر در خردادماه با تلاش آتش نشانان نجات یافتند.
مدیرعامل آتشنشانی به سامانه 125 نیز اشاره کرد و گفت: شهروندان در صورت بروز هرگونه حادثه میتوانند با این سامانه تماس بگیرند که به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی است.
انتهای پیام/180/