سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وحشت رژیم صهیونی از موج گسترده دستگیری عوامل موساد در ایران

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 04 تیر 1404 - 16:12
رسانه های عبری زبان از موج گسترده کشف و دستگیر شبکه ها و عوامل موساد در جمهوری اسلامی ابراز نگرانی می کنند.
عبري،موساد،پايگاه،نهادهاي،امنيتي،كشف

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، پایگاه خبری شبکه تلویزیونی 7 رژیم صهیونیستی اعلام کرد، تا به امروز بیش از 700 نفر به دلیل ارتباط با اسرائیل دستگیر شده‌اند، این در حالی است که صبح امروز هم 3 نفر بعد از اثبات همکاری شان با موساد در قاچاق ابزارهای لازم جهت انجام ترور به دار آویخته شدند.
به نوشته این رسانه عبری زبان این موج دستگیری‌ها در حالی صورت می‌گیرند که نهادهای امنیتی ایرانی از مصادره بیش از 10 هزار پهپاد در تهران طی چند روز اخیر خبر می‌دهند.
پایگاه اطلاع رسانی عبری زبان کیپا هم در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، تحقیقات و پیگیری‌های مستمر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی در ایران منجر به کشف شبکه‌های جاسوسی شده است که به نفع اسرائیل و موساد فعالیت می‌کردند و طبیعتا با ایالات متحده هم همکاری می‌کنند.
در جریان این عملیات‌ها ابزارهایی که گفته می‌شود در برنامه ریزی و طراحی عملیات خرابکارانه و حملات صورت گرفته به کار می‌رود هم کشف شده است.
انتهای پیام/