خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 04 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قانون باید در جهت منافع مردم تفسیر و اجرا شود

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 04 تیر 1404 - 14:30
استاندار با اشاره به وظایف دستگاه های اجرایی و نظارتی تأکید کرد: ما قانون را باید در جهت منافع مردم تفسیر و اجرا کنیم.
استان،خراسان،ايران،بازرسي،هاشمي،تأكيد،جنوبي،اجرايي،مجموعه،اش ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سید محمدرضا هاشمی در دیدار با بازرس کل، معاونین و کارکنان اداره کل بازرسی استان خراسان جنوبی که به مناسبت هفته قوه قضائیه رقم خورد، اقدامات این مجموعه در تأمین امنیت، آرامش و سلامت اداری جامعه را قابل تقدیر خواند و خاطرنشان کرد: خدمت در مسیر نظارت صادقانه بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی، مصداقی از جهاد واقعی است.
وی از تلاش‌ها و رویکرد تعاملی اداره کل بازرسی با مجموعه اجرایی استان قدردانی کرد و با گرامیداشت یاد و خاطره آیت‌الله شهید دکتر بهشتی و یارانش، به تقارن هفته قوه قضائیه با تحولات منطقه‌ای اشاره و تأکید کرد: امروز ما در منطقه‌ای قرار گرفته‌ایم که امنیت آن به برکت خون شهدا، رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری و حمایت های مردم حفظ شده است.
استاندار خراسان جنوبید گفت: جمهوری اسلامی ایران نه تنها نماد ایستادگی و مقاومت در برابر ابرقدرت‌هاست، بلکه به برکت مکتب عاشورا و فرهنگ ایثار، الهام‌بخش ملت‌های آزاده جهان نیز شده است.
هاشمی با اشاره به اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران حرم اهل بیت(ع) است، افزود: فرمایش شهید سلیمانی که جمهوری اسلامی را حرم اهل بیت دانست، امروز بیش از هر زمان دیگری در صحنه‌های مختلف جهانی معنا یافته است.
وی ادامه داد: این نظام با تکیه بر مردم و آموزه‌های عاشورایی، حتی دشمنانی مانند رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی را نیز به زانو درآورده است.
استاندار خراسان جنوبی، با بیان اینکه مردم ایران در دوران معاصر از مردم عصر امام علی(ع) و امام حسین(ع) وفادارترند، گفت: در صحنه‌های سخت و پیچیده‌ای چون فتنه‌ها، ترورها، جنگ تحمیلی، تحریم‌ها و تهاجم‌های فرهنگی و نظامی، مردم ایران همواره پای کار نظام بوده‌اند و این وفاداری، مسئولیت مدیران را چند برابر می‌کند.
هاشمی با اشاره به وظایف متقابل دستگاه‌های اجرایی و نظارتی تأکید کرد: ما قانون را باید در جهت منافع مردم تفسیر و اجرا کنیم.
وی با تأکید بر اینکه در مسیر توسعه استان نیازمند ریسک‌پذیری عاقلانه‌ای هستیم که با هدف رضایتمندی مردم، رفع محرومیت، ایجاد اشتغال و توسعه زیرساخت‌ها انجام شود، متذکر شد: امروز نمی‌توان خراسان جنوبی را با وجود ظرفیت‌های عظیم حوزه انرژی، کشاورزی، مرز، صادرات و گردشگری محروم دانست، این استان می‌تواند محور توسعه شرق کشور باشد.
وی با قدردانی از مجموعه بازرسی استان، ابراز امیدواری کرد؛ با همکاری و همدلی بیشتر میان همه نهادها، شاهد تحول و شکوفایی بیش از پیش در استان باشیم.
انتهای پیام/ 252