خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 04 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمات‌رسانی به قشر محروم و نیازمند از اولویت‌های مسئولان باشد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 04 تیر 1404 - 14:24
بیجار- فرماندار بیجار گفت: خدمات‌رسانی به قشر محروم و نیازمند یکی از اولویت‌های مهم است که باید در دستور کار قرار گیرد.
خيرين،بيجار،محرومان،كاظمي،شناسايي،مسكن

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم کاظمی ظهر چهارشنبه در جلسه حساب ۱۰۰ حضرت امام خمینی (ره) که با محوریت ساخت مسکن برای محرومین برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان بیجار در زمینه حضور خیرین همواره سرآمد بوده و این مشارکت‌ها به‌وضوح در روستاها مشهود است.
وی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد مسکن در منطقه، افزود: ما به دنبال حضور پررنگ‌تر خیرین هستیم تا گام‌های مؤثری در راستای رفع مشکلات محرومان برداشته شود.
وی تاکید کرد: شناسایی سرمایه‌گذاران و خیرین برای پویایی جامعه از اولویت‌های ماست و برای همراهی خیرین ما پیشگام می‌شویم.
فرماندار بیجار با تأکید بر اولویت‌دهی به زنان سرپرست خانوار، بیان کرد: امیدواریم با رعایت اولویت‌ها، اقدامات لازم به سرعت انجام شود و در این راستا، تأمین زمین را متقبل می‌شویم و فرصت یک‌ماهه‌ای برای شناسایی زمین‌های مناسب در نظر گرفته شده است.
کاظمی خاطرنشان کرد: ما باید همواره در کنار مردم و محرومان باشیم و تلاش کنیم تا خیرین بیشتری جذب این طرح شوند و در هر نقطه‌ای که نیاز باشد، مسئولان پای کار خواهند بود و از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.