خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 04 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش تحلیلگران عرب زبان به آتش‌بس؛ ایران قدرت بلامنازع منطقه

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 04 تیر 1404 - 13:58
تحلیلگران عرب زبان معتقدند که تحمیل آتش بس به دشمن صهیونیستی در برابر ایران باعث شده این کشور دست برتر را در منطقه داشته باشد.
ايران،بس،آتش،اسرائيل،صهيونيستي،عرب،آويو،صهيونيست،تل،ضربات،نو ...

به گزارش مشرق، نبرد نظامی ایران با دشمن صهیونیستی که واکنشی به تجاوز تل آویو علیه کشورمان بود بعد از گذشت ۱۲ روز با تحمیل آتش بس به طرف صهیونیستی پایان یافت.
در این بین آمریکا برای کمک به رژیم صهیونیستی که نتوانسته بود در برابر ایران دستاوردی داشته باشد وارد میدان شد اما بعد از پاسخ قاطع کشورمان به تجاوز واشنگتن و هدف قرار دادن پایگاه العدید، ترامپ برای سوق دادن تل آویو به سمت آتش بس دست به کار شد.
تحلیلگران عرب زبان معتقدند که از یک سو ایران آخرین ضربات قبل از آغاز آتش بس را به پیکره رژیم صهیونیستی وارد آورد و از سوی دیگر درخواست این آتش بس از سوی تل آویو مطرح شده است؛ تمام این پیام‌ها حاکی از دست برتر ایران در منطقه و پیروزی در برابر اشغالگران صهیونیست است.
داستان سرایی‌های مقامات صهیونیست درباره امنیت رژیم صهیونیستی نیز فروپاشید.
رضوان قاسم، رئیس مرکز مطالعات راهبردی و روابط بین‌الملل بروگن و کارشناس مسائل سیاسی با انتشار یک پست نوشت: ایران تا قبل از آنکه اسرائیل را مجبور نکرد که تجاوزات خود را علیه این کشور متوقف کند آتش بس را نپذیرفت.
بدین ترتیب ایران در این جنگ پیروز و تبدیل به قدرت بلا منازع خاورمیانه شده است.
ایرانی‌ها بیشتر از قدرت خود از عقلشان استفاده می‌کنند.
دکتر سام یوسف تحلیلگر، پژوهشگر و نویسنده برجسته مصری آمریکایی تاکید کرد: تعجب می‌کنم برخی اعراب صهیونیست در خصوص جنگ ایران و اسرائیل و آتش بس اظهار نظر می‌کنند.
شما عرب‌های بدون کشور و بدون آرمان هستید؛ تنها کارکرد ارتش‌های شما سرکوب معترضان علیه حاکمان این کشورها و حمایت از اسرائیل است.
پس دهانتان را ببندید.
حسن الدر تحلیلگر امور سیاسی نیز تصریح کرد: ایران جرأت کرد با ۲ دولت هسته‌ای رو به رو شود و ایستادگی کرد.
اسماعیل الثوابته مدیر دفتر اطلاع رسانی دولت غزه نیز نوشت: پاسخ ایران معادله را ایجاد کرد.
اشغالگرانی که تهدید می‌کردند امروزه دست به دامن آتش بس شده‌اند.
آنها ضربات دقیق و دردناکی را در عمق راهبردی اسرائیل تجربه کردند.
این ضربات قلب اراضی اشغالی را به لرزه درآورد.
جمال شعیب خبرنگار مطرح جهان عرب با انتشار یک پست با هشتگ بشارت فتح نوشت: دیدن این تصاویر روایت «امنیت داخلی اسرائیل» را با چالش رو به رو می‌کند و شهرک نشینان دیگر مانند قبل نخواهند بود.
عبدالعزیز روزنامه عرب زبان نیز کاریکاتور نتانیاهو و ترامپ را با بدنی زخمی و خونین منتشر کرد که دستان یکدیگر را می‌فشارند و می‌گویند پیروز شدیم!
حسام الهمادی خبرنگار مطرح جهان عرب تاکید کرد: ایران تصمیم گرفت ضربه آخر را وارد کند.
صحنه قشنگی است.
زهیر قاسم یک خبرنگار عرب زبان دیگر با هشتگ آتش بس تصریح کرد: زمانی که امت یک میلیاردی در برابر اسرائیل سر تسلیم فرود آورد و کشورهای عربی از اسرائیل می‌ترسیدند امام خامنه ای به پا خواست و ننگ آنها را پاک کرد.