خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 04 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح پرواربندی احشام در تنگستان

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 04 تیر 1404 - 12:53
مدیر امور اراضی استان بوشهر از اجرایی شدن طرح پرواربندی گوساله در تنگستان با سرمایه گذاری 40 میلیارد ریال خبر داد و گفت: طرح پرواربندی گوساله تنگستان گامی بلند در توسعه اقتصادی استان بوشهر محسوب می شود.
طرح،اراضي،استان،تنگستان،بوشهر،اقتصادي،ملي،پرواربندي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تنگستان، احمد مشایخی مدیر امور اراضی استان بوشهر صبح امروز در بازدید از طرح پرواربندی گوساله در شهرستان تنگستان اظهار داشت: این طرح که در اراضی واگذار شده ملی اجرا شده است، گامی مهم در جهت توسعه اقتصادی منطقه به شمار می‌رود.
وی با اشاره به سرمایه‌گذاری قابل توجه در این طرح خاطرنشان کرد: در این طرح تاکنون مبلغ 40 میلیارد ریال برای بهره‌برداری سرمایه‌گذاری شده است.
مشایخی با بیان اینکه طرح پرواربندی گوساله تنگستان؛ گامی بلند در توسعه اقتصادی استان بوشهر محسوب می‌شود تأکید کرد: برای استفاده بهینه از ظرفیت اراضی ملی، واگذاری به سرمایه‌گذاران واقعی ضروری است چرا که یکی از اهداف کلیدی این واگذاری‌ها، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی است.
مدیر امور اراضی استان بوشهر در ادامه افزود: این طرح پرواربندی با ظرفیت 100 رأس گوساله در شهرستان تنگستان با هدف استفاده بهینه از اراضی ملی و جلوگیری از هدررفت منابع طراحی شده است.
وی تصریح کرد: این پروژه علاوه بر تأمین بخشی از نیازهای داخلی استان، نقش مؤثری در صادرات محصولات دامی به سایر استان‌های کشور خواهد داشت.
مشایخی با اشاره به مزایای این طرح اظهار داشت: اراضی واگذار شده ملی که میزبان این پروژه هستند، به عنوان یکی از نقاط قوت منطقه در جذب سرمایه‌گذاری شناخته می‌شوند.
وی افزود: این طرح نمونه‌ای موفق از پروژه‌های اقتصادی با رونق پایدار است که امکان تولید گوشت و سایر محصولات دامی را در داخل کشور فراهم می‌کند.
مدیر امور اراضی استان بوشهر خاطرنشان کرد: این پروژه با رعایت دقیق استانداردهای زیست‌محیطی و با نگاه به توسعه پایدار، در زمینی به مساحت بیش از 2 هزار متر مربع اجرا شده و می‌تواند به عنوان الگویی برای اجرای طرح‌های مشابه در سایر نقاط کشور مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/