خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 04 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واگذاری 12 هکتار اراضی ملی برای توسعه نخیلات در بوشهر

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 04 تیر 1404 - 09:53
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، از واگذاری 12 هکتار اراضی ملی برای اجرای طرح های زراعت و نخیلات خبر داد و گفت: این اقدام با هدف توسعه پایدار، موجب افزایش بهره وری و ایجاد اشتغال در استان انجام شده است.
طرح،اراضي،كشاورزي،بوشهر،جهاد،استان،واگذاري،امور،اشاره،ملي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد مشایخی، مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر صبح امروز در جلسه بررسی طرح‌های اقتصادی و کشاورزی استان بوشهر از واگذاری اراضی ملی برای اجرای طرح‌های زراعی و نخیلات خبر داد و گفت: واگذاری این اراضی موجب استفاده بهینه و مفید از زمین‌های ملی شده و به توسعه بخش کشاورزی کمک شایانی می‌کند.
وی با اشاره به جزئیات طرح واگذاری اراضی ملی به فعالان اقتصادی گفت: پس از موافقت اعضای کمیسیون هیئت هفت نفره، زمینی به مساحت 12 هکتار برای اجرای این طرح واگذار شد و پیش‌بینی می‌شود با بهره‌برداری از این طرح، سالانه به طور میانگین 50 تن خرما تولید شود.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر به برنامه‌های تکمیلی این طرح اشاره و خاطرنشان کرد: پس از مرحله تولید، برنامه بسته‌بندی محصولات در دستور کار قرار دارد.
در همین راستا، طرح بسته‌بندی و سردخانه در فاصله سه کیلومتری مزرعه نخیلات اجرایی شده تا محصولات پس از برداشت برای صادرات آماده شوند.
مشایخی در ادامه به ویژگی‌های فنی این طرح پرداخت و تصریح کرد: در این طرح 2 هزار اصله نخل کشت شده که با سیستم آبیاری قطره‌ای آبیاری می‌شوند.
وی با اشاره به حمایت‌های صورت گرفته افزود: با پیگیری‌های مدیریت جهاد کشاورزی، سرمایه‌گذاری لازم برای این طرح فراهم شده که منجر به صرفه‌جویی در مصرف آب و افزایش بازدهی و باردهی محصول شده است.
حجت‌الاسلام غلامرضا هاشمی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر نیز در این زمینه گفت: زمین این طرح در کمیسیون هیئت 7 نفره به صورت گروه مشاع در امور اراضی به متقاضیان واگذار شده است و ما به عنوان نماینده حاکم شرع، بر فرآیند واگذاری اراضی نظارت دقیق داریم.
وی با آرزوی رزق و روزی حلال برای کشاورزان، ابراز امیدواری کرد: مجموعه جهاد کشاورزی و امور اراضی استان و شهرستان‌ها بتوانند خدمات بیشتری به کشاورزان ارائه دهند.
انتهای پیام/