خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 04 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خنداب قطب باغداری استان مرکزی به شمار می‌رود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 04 تیر 1404 - 08:53
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان خنداب گفت: خنداب قطب باغداری استان مرکزی به شمار می رود.
شهرستان،خنداب،باغات،گيلاس،سطح،آلبالو

حمید قلی‌پور، مدیرجهاد کشاورزی شهرستان خنداب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به گفت: شهرستان خنداب در تولید محصولاتی مانند گیلاس، آلبالو، انگور، هلو، شلیل و زرد آلو دارای رتبه است و خنداب با 14 هزار هکتار مساحت باغات، قطب باغداری استان مرکزی به شمار می‌رود.
وی افزود: سطح باغات گیلاس شهرستان خنداب حدود 520 تا 540 هکتار است که بین 4500 تا 5 هزار تن تولید دارد، همچنین سطح باغات آلبالوی بارور و غیرباور این شهرستان حدود 130 تا 140 هکتار است که در سطح استان رتبه یک را در این زمینه دارا هستیم.
قلی‌پور مهم‌ترین ارقام تولیدی آلبالو در سطح شهرستان مجار و در گیلاس تکدانه و سیاه مشهدی دانست و تصریح کرد: هرساله جشنواره آلبالو، گیلاس و دیگر محصولات باغی خنداب با هدف معرفی این ظرفیت به شهرهای استان و نیز استان‌های همجوار در فصل برداشت این محصولات برگزار می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنداب با اشاره به وضعیت خسارات وارد شده به باغات این شهرستان خاطرنشان کرد: سالانه میانگین بین 160 تا 170 هزار تن محصولات باغی در شهرستان خنداب تولید می‌شود، کشاورزانی که اقدامات فنی را به موقع انجام دادند نیز امسال باغات آنها کمتر دچار خسارت شد.
انتهای پیام/711/