خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 04 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستبد پلیس بر دستان دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز در هرمزگان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 04 تیر 1404 - 08:24
بندرعباس -رئیس سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان هرمزگان از اجرای طرح جمع آوری سلاح با هدف پاکسازی نقاط جرم خیز و دستگیری ۶ نفر از دارندگان سلاح غیر مجاز در استان خبر داد.
سلاح،استان،دارندگان،غيرمجاز،طرح،بشارتي،مهمات،ارتقا

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مهدی بشارتی در تشریح این خبر بیان داشت: در راستای ارتقا امنیت اجتماعی و برخورد با دارندگان سلاح‌های غیرمجاز، طرح جمع آوری سلاح و مهمات غیرمجاز با هدف پاکسازی مناطق آلوده به مدت ۴۸ ساعت در استان اجرا شد.
وی افزود: در اجرای این طرح با تلاش همه جانبه صورت گرفته تعداد ۶ نفر از دارندگان سلاح غیرمجاز شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در عملیات‌های جداگانه دستگیر شدند.
این مسئول انتظامی استان اظهار داشت: در بازرسی از منازل و مخفیگاه‌های متهمان تعداد ۲۴ قبضه سلاح شکاری و جنگی کشف و ضبط شد.
رئیس سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان هرمزگان با بیان اینکه متهمان با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی شدند، خاطر نشان کرد: به منظور حفظ آسایش و آرامش شهروندان طرح‌های پاکسازی و برخورد با دارندگان سلاح‌های غیر مجاز به صورت مستمر وبا اقتدار در سطح استان اجرا می‌شود.
مهدی بشارتی در پایان یکی از تأثیرات مهم اجرای این طرح را کاهش دسترسی مجرمین و افراد فرصت طلب به موارد ممنوعه مانند سلاح و مهمات غیر مجاز و کاهش وقوع جرایم از جمله جرایم خشن و ارتقا ضریب امنیت اجتماعی عنوان کرد.