خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 04 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراض روسیه به ضعف آژانس انرژی اتمی در حفظ اطلاعات هسته‌ای ایران

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 03 تیر 1404 - 23:06
وزیر امور خارجه روسیه از عملکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال ایران انتقاد کرد.
ايران،آژانس،تأسيسات،تضميني،اسرائيل

باشگاه خبرنگاران جوان - وزیر امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه با انتقاد از عملکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال ایران گفت که آنها می‌خواهند محل ذخیره اورانیوم غنی‌سازی شده ایران را بدانند، اما تضمینی وجود ندارد که این اطلاعات توسط آنها درز پیدا نکند.
سرگئی لاوروف ضمن انتقاد از تهاجم به تأسیسات هسته‌ای ایران توسط آمریکا و اسرائیل، یادآور شد اکنون که مکان اورانیوم غنی‌شده‌ی ایران مشخص نیست، آژانس از ایران خواسته تا محل آن را اعلام کند.
وی با اشاره به اظهارات اخیر رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: «او اکنون از ایران می‌خواهد که فوراً دسترسی آژانس به تأسیسات هسته‌ای را فراهم کند.
تا مطمئن شوند که مکان مواد غنی‌سازی شده ایران کجاست.
اما آیا تضمینی هست که این اطلاعات لو نرود؟»
لاوروف در این باره افزود: «من چنین تضمینی نمی‌بینم.
آنها می‌گویند که شما آن را مخفی کرده‌اید، حال نشان دهید که آن را کجا گذاشته‌اید.
این را مدیرکل آژانس می‌گوید.»
وزیر خارجه روسیه همچنین افزود که اروپا نیز در قبال تهاجم آمریکا و اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران مقصر است و تأکید نمود که «هیچ مدرکی» مبنی بر برنامه‌ریزی ایران برای حمله به اسرائیل وجود نداشته است.
منبع: فارس