خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نحوه تخصیص تسهیلات تبصره 18 به بانک‌های قم قطره‌چکانی است

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 18 تیر 1398 - 17:48
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: نحوه تخصیص اعتبارات تسهیلات تبصره 18 به بانک‌های قم بسیار کند و به‌صورت قطره‌چکانی در حال انجام است.
تسهيلات،توليد،تبصره،قم،رفع،استان،تسهيل،تخصيص

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمود سیجانی ظهر امروز در حاشیه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در گفت‌وگو با خبرنگاران، اجرای برنامه‌ها و راهبردهای تصویب‌شده در این جلسات را یکی از برنامه‌های اصلی استان در راستای رونق تولید عنوان کرد و اظهار داشت: هر جلسه چندین برنامه دستگاه اجرایی را در دستور کار قرار داده و موردبررسی قرار می‌دهیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم افزود: رفع مشکلات زیرساخت شهرک‌های صنعتی ازجمله تأمین برق و گاز از مهم‌ترین بحث‌هایی بود که در این جلسه مقرر شد دستگاه‌های خدمات رسان رفع این مشکل را تسریع ببخشند.
وی نظارت بر تسهیلات رونق تولید را مورداشاره قرارداد و گفت: در سال 97، حدود 1100 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید پرداخت‌شده که از این میزان 380 میلیارد تومان از طریق کارگروه تسهیل بوده است.
سیجانی با اشاره به نحوه تخصیص تسهیلات تبصره 18 هم عنوان کرد: این تبصره بند الف قانون بودجه سال 98 است که 6 بانک عامل با صندوق توسعه ملی قراردادی می‌بندند، بر اساس این قرارداد، به این بانک‌ها صندوق توسعه ملی تخصیص تأمین اعتبار می‌کند و به‌صورت تلفیقی تسهیلات ارزان‌قیمت‌تر نسبت به شورای پول و اعتبار به آن‌ها داده می‌شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ادامه داد: در سال جاری بیش از 120 میلیارد تومان به بانک‌ها توسط کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم در قالب تسهیلات تبصره 18 معرفی‌شده است.
وی با بیان اینکه نحوه تخصیص اعتبارات تسهیلات تبصره 18 بسیار کند و به‌صورت قطره‌چکانی در حال انجام است، گفت: تأکیدداریم بانک‌ها سریع عملیات پرداخت را انجام دهند تا از منابع استان‌های دیگر هم در صورت اقدام جذب کنیم.
انتهای پیام/ش