پیگیر ثبت جهانی تالاب میل مغان هستیم
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل، گفت: پیگیری ها برای ثبت جهانی تالاب میل مغان ادامه دارد و امیدواریم امسال این تالاب در کنوانسیون رامسر به ثبت برسد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن قاسمپور عصر امروز در بازدید از تالاب میل مغان، اظهار کرد: این تالاب جز تالابهای منحصربه فرد کشور است که در شمال استان اردبیل واقع شده و همه ساله میزبان پرندگان مهاجر و کمیاب دنیا است.
وی افزود: بیش از 30 هزار قطعه پرنده از اقصی نقاط کشور و دنیا در این تالاب گرد هم میآیند و در فصول پاییز و زمستان شرایط متفاوتی را در تالاب میل مغان شاهد هستیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل تصریح کرد: همکاران ما در کنار حفاظت، با راهاندازی گشت و کنترلهای منظم صیانت و حفاظت از حیات وحش به ویژه پرندگان مهاجر کمیاب را نظیر غاز پیشانی سفید و پلیکان مد نظر قرار داده و سعی میکنند تا از این تالاب صیانت کنند.
قاسمپور گفت: در سطح استان پنج تالاب مشمول حفاظت و مدیریت است و در این بین تعدادی از این تالابها در کنوانسیون رامسر به ثبت رسیده و امیدواریم تالاب میل مغان نیز امسال در ردیف تالابهای ثبتی این کنوانسیون جهانی شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: تالاب پتهخور، گیلارلو و شورابیل از جمله تالابهای مهم استان اردبیل است که در مجموع این استان در قالب 64 گستره آبی شناخته شده، 51 تالاب و پهنه آبی از ارزش زیستگاهی پرندگان و حیوانات برخوردار است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل اضافه کرد: تالاب میل مغان از جمله تالابهای مهم و تحت حفاظت استان است که سعی میکنیم در قالب یک پرونده مجزا این تالاب را در ردیف تالابهای ثبت جهانی مورد اهتمام و توجه جدی قرار دهیم.
انتهای پیام/131