خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساعت 18؛ تجمع سراسری «حمایت از نیرو‌های مسلح » در کشور و میدان انقلاب - تسنیم

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 03 تیر 1404 - 15:53
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه ای مردم را به شرکت در تجمع سراسری حمایت از رزمندگان سلحشور نیرو های مسلح و عملیات غرورآفرین «بشارت فتح» دعوت کرد.
اسلامي،بشارت،فتح،تبليغات،هماهنگي،عمليات،ملت،حمايت،شوراي،آمري ...

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای مردم را به شرکت در تجمع سراسری حمایت از رزمندگان سلحشور نیرو‌های مسلح و عملیات غرورآفرین «بشارت فتح» دعوت کرد.
در این اطلاعیه آمده است:
فمن اعتدی علیکم فاعتدوا علیه بمثل مااعتدی علیکم واتقوالله واعلموا ان الله مع المتقین
ملت بزرگ و شجاع ایراندر روز‌هایی تاریخی و سرنوشت‌ساز قرار داریم.
تحولات سریع و مهم نشان می‌دهد که در آستانه مرحله‌ای حساس از تاریخ هستیم.
پس از حمله مستقیم ارتش آمریکا به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان در فردو، نطنز و اصفهان، جمهوری اسلامی ایران در چارچوب حق دفاع مشروع، با اجرای عملیات غرورآفرین «بشارت فتح» و هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی العدید در قطر، پاسخی قاطع و مناسب به این اقدام خطرناک داد.
این پاسخ، آغاز راهی برای مقابله با تجاوزگران است و روند مهار اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی آغاز شده و با قدرت ادامه خواهد داشت تا به پایان سلطه آنان بیانجامد.
دولت آمریکا بداند که دیگر نمی‌تواند پشت گفت‌و‌گو‌های دیپلماتیک پنهان شود.
دوران جنگ‌های نیابتی گذشته است و اکنون باید مسئولیت مستقیم اعمال خود را بپذیرد.
ملت ایران هوشیارتر از همیشه، آماده دفاع از عزت و استقلال کشور است.در این شرایط حساس، حمایت مردم از نیرو‌های مسلح، پیام روشنی به دشمنان خواهد فرستاد:ما ملت امام حسین هستیم و ایران همواره پیروز خواهد بود.
از همین‌رو، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از همه مردم عزیز دعوت می‌کند تا با حضور گسترده خود در تجمع سراسری امروز سه شنبه و در تهران ساعت 18 در میدان انقلاب حمایت از عملیات «بشارت فتح» و پشتیبانی قاطع خود از نیرو‌های مدافع میهن را نشان دهند.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
انتهای پیام/