کنترل شرایط تهیه آرد و نان در گرمسار؛ کمبودی وجود ندارد
گرمسار- رئیس اداره جهاد کشاورزی گرمسار از کنترل شرایط تهیه آرد و نان در این شهرستان خبر داد و گفت: کمبودی در این حوزه وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی جورابلو ظهر سه شنبه در کارگروه آرد و نان با حضور فرماندار گرمسار در شهر ایوانکی با بیان اینکه به دلیل شرایط حاکم کشور و حضور مسافران در گرمسار تقاضا برای نان افزایش یافته است، ابراز داشت: خوشبختانه با تدابیر لازم کمبودی در شهرستان احساس نشده است.
وی با بیان اینکه برای رفع مشکل میزان آرد تخصیصی به نانواییها افزایش یافت، افزود: تلاش شد تا با توزیع عادلانه آرد از ایجاد صفهای طولانی پیشگیری شود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی گرمسار بابیان اینکه نانواییها مورد پایش و نظارت قرار دارند، ابراز داشت: خوشبختانه شرایط آرد و نان در شهرستان تحت کنترل است.
جورابلو با بیان اینکه میکوشیم تا ضمن جلوگیری از اتلاف آرد مردم به نان عادلانه دسترسی داشته باشند، تصریح کرد: برای تحقق این مهم نظارتهای لازم مستمر ادامه دار خواهد بود.
وی با بیان اینکه مشکلی برای تهیه نان در گرمسار وجود ندارد، افزود: همراهی مردم و نانوایان برای گذار از شرایط فعلی در گرمسار شایان تقدیر است.