خدا قوت وزیر راه به کامیون داران/هیچ باری در این 12 روز روی زمین نماند
با گذشت دو هفته از پایان اختلال در فعالیت کامیون داران؛ کشور با حمله دژخیمانه رژیم صهیونی روبه رو شد؛ اما کامیون داران غیور وارد میدان شدند و رکورد حمل و نقل کالا از بندرهای کشور و انتقالش به سراسر ایران از مسیر جاده ها را شکستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ظهر امروز فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با همراهی اکبری رییس سازمان راهداری از پایانه بزرگ کالای تهران در شهرستان بهارستان بازدید و از همدلی بی نظیر کامیونداران تقدیر کرد.
او که پدر شهیدش به عنوان یک راننده کامیون را در جبهههای جنگ تحمیلی از دست داده است؛ خطاب به کامیونداران و کارکنان شرکتهای باربری در این پایانه گفت: با مشکلات شما آشنا هستم و میدانم که ارزش شما خیلی بیشتر از افزایش قیمت حمل کالا است و از جان خود مایه گذاشتید تا در این جنگ، مردم با کمبود کالاهای اساسی روبرو نشوند.
شما نقش موثری در این روزها ایفا کردید؛ همت والای شما ستودنی است.
کامیون داران بسیاری از نزدیک با وزیر گفتوگو کردند و مشکلاتشان از بیمه، گازوییل، سختی کار، کمیسیون شرکت های حمل و نقلی و … را با او در میان گذاشتند.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نشستی که روز گذشته با اعضای کمیسیون عمران داشت؛ عنوان کرد که با همکاری مجلس، مشکل بیمه آنان را مرتفع خواهد کرد.
او از رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای خواست تا نشست با کامیونداران به صورت مستمر تا حل نهایی مشکلات آنان ادامه بابد.
انتهای پیام/