تماس تلفنی عراقچی با همتای قطری
وزیر امورخارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران در رایزنی با کشورهای منطقه اجازه نخواهد داد روابط دوستانه بین کشورمان و سایر کشورهای منطقه تحت تاثیر این شرارتها قرار گیرد.

به گزارش مشرق، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شب گذشته (دوشنبه) دوم تیرماه در تماسی با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخستوزیر و وزیر خارجه قطر، در مورد آخرین وضعیت تحولات منطقه متعاقب تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران تبادل نظر کرد.
وزیر امور خارجه ایران با اشاره به روابط دوستانه و مستحکم ایران و قطر، بر اراده راسخ جمهوری اسلامی ایران برای تداوم و تقویت مناسبات همهجانبه دو کشور بر اساس حسن همجواری و منافع متقابل تاکید کرد.
عراقچی تصریح کرد که اقدام نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در عملیات موشکی علیه پایگاه آمریکایی العدید در چارچوب حق دفاع مشروع در واکنش به تجاوز نظامی مورخ ۲۲ ژوئن آمریکا علیه تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران صورت گرفته و بههیچ عنوان نباید اقدام علیه دولت دوست و برادر قطر تلقی شود.
وزیر خارجه ایران همچنین با اشاره به شرارتهای رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران در رایزنی با کشورهای منطقه اجازه نخواهد داد روابط دوستانه بین کشورمان و سایر کشورهای منطقه تحت تاثیر این شرارتها قرار گیرد.
عراقچی همچنین از مواضع مقامهای عالیرتبه دولت قطر در محکومیت تجاوزهای رژیم صهیونیستی و آمریکا و نقشآفرینی و تلاشهای سازنده قطر در کمک به جلوگیری از تشدید ناامنیها در منطقه تقدیر کرد.
نخستوزیر و وزیر خارجه قطر در این تماس بر اهتمام کشورش برای ایفای نقش سازنده جهت صیانت از امنیت و ثبات منطقه تاکید کرد.