خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش دمای هوا در خراسان رضوی از فردا

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 03 تیر 1404 - 14:18
مشهد - کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: چهارشنبه و پنجشنبه به طور موقت کاهش نسبی دمای هوا در خراسان رضوی رخ خواهد داد.
كاهش،گردوخاك،وزش،هواشناسي،ساعات

به گزارش خبرگزاری مهر، آذر رضایی‌پور اظهار کرد: طبق تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، در حال حاضر از شهرستان‌های سرخس، درگز، خواف و تایباد گردوغبار گزارش شده است.
کارشناس هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: البته انتظار می‌رود همچنان تا اوایل وقت روز پنجشنبه وزش باد پدیده غالب باشد به‌ویژه در ساعات بعدازظهر امروز و طی روز چهارشنبه، بر شدت و سرعت وزش باد افزوده خواهد شد.
وی گفت: در نواحی بادخیز، همراه با خیزش گردوخاک، کاهش کیفیت هوا، کاهش میدان دید و احتمال طوفان گردوخاک پیش‌بینی شده است.
رضایی پور بیان کرد: چهارشنبه و پنجشنبه به طور موقت کاهش نسبی دما رخ خواهد داد؛ به طوری که دمای مشهد در سردترین ساعات به ۳۰ درجه خواهد رسید.