خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مولوی صالحی: تا آخرین قطره خون ‌از کیان ایران ‌دفاع خواهیم کرد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 03 تیر 1404 - 14:12
مدیرحوزه علمیه اهل سنت مظهر التوحید تایباد گفت: مردم ایران از هر مذهب و قوم و زبان با پیروی و حمایت از رهبر انقلاب به هیچ عنوان زیر بار زور و اجبار و تجاوز پای میزمذاکره نخواهند نشست.
ايران،دفاع،اسلامي،ملل،تايباد،منشور،سازمان،عبدالباري،فاحش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تایباد، مولوی عبدالباری صالحی از اعضای شورای فرهنگی مرکز اسلامی خراسان و مدیر حوزه علمیه مظهرالتوحید اهل سنت تایباد اظهارکرد: تجاوزگری رژیم امریکا و اسرائیل نقض فاحش منشور ملل و پاسخ ایران حق قانونی جمهوری اسلامی است.
وی افزود: آمریکا، به‌عنوان یکی از اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل، با حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، مرتکب نقض فاحش منشور سازمان ملل، حقوق بین‌الملل و معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) شده و چهره واقعی خود را برای جهان به نمایش گذاشته است.
مولوی عبدالباری صالحی تصریح کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌داند و اعلام می‌کنیم برای دفاع از کیان ایران اسلامی آماده بوده و مانند هشت سال دفاع مقدس اجازه نخواهیم داد هیچ کشوری به سرزمین مقتدر ایران اسلامی تجاوز کند.
مدیرحوزه علمیه اهل سنت مظهر التوحید تایباد گفت: به آمریکای جنایتکار و هم پیمانان جنایتکارش هشدار می‌دهیم که ایران را با لیبی، سوریه، عراق ،افغانستان و....
اشتباه نگیرید و تجربه هشت سال دفاع مقدس را دوباره تجربه نکنید؛ مردم ایران دارای رهبری مقتدر، مردمی شهادت طلب و پیشینه قوی برای مبارزه با جنایتکاران دارد که تا آخرین قطره خون خود از کیان ایران اسلامی دفاع خواهندکرد.
انتهای پیام/282