خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصرف برق ۲ کلانشهر کشور در وضعیت قرمز قرار گرفت + نقشه

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 18 تیر 1398 - 17:22
مصرف روزانه برق کشور حاکی از قرار داشتن استان سمنان و کلانشهر‌های مشهد و شیراز در محدوده قرمز است.
مصرف،برق،ساعات،درصدي،شبكه،كاهش،مصارف،محدوده

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نقشه پهنه بندی مصرف روزانه برق کشور حاکی از قرار داشتن استان سمنان و کلانشهر‌های مشهد و شیراز در محدوده قرمز مصرف و لزوم کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق در این مناطق نشان می‌دهد که مشترکان باید با انتقال مصارف خود به ساعات پایانی شب یا اوایل صبح مصرف برق خود را مدیریت کنند.
متعادل شدن مصرف برق در ۱۲ استان
وضعیت مصرف برق در ۱۲ استان کشور که عمدتا در مناطق شمالی قرار دارند، متعادل گزارش شده و این استان‌ها در محدوده سبز قرار دارند و با توجه به قرارگرفتن سایر استان‌ها در محدوده زرد، رعایت الگوی کاهش ۵ درصدی مصرف برق جهت حفظ پایداری شبکه در این استان‌ها ضروری است.بر اساس گزارش‌های شرکت توانیر، پیک روزانه شبکه برق از ساعت ۱۲ تا ۱۶ اعلام شده و مشترکان می‌توانند با انتقال مصارف به ساعات پایانی شب یا اوایل صبح نقش به سزایی درکاهش مصرف و پایداری شبکه ایفا کنند.
بیشتر بخوانید : وضعیت برق شیراز بحرانی است
شرکت توانیر تاکید دارد که استفاده از نور طبیعی روز در ساختمانها، استفاده از دور کند کولر‌های آبی، تنظیم کولر‌های گازی روی ۲۴ درجه و عدم استفاده همزمان وسایل برقی و انتقال مصارف لوازم برقی پرمصرف همچون ماشین ظرفشویی، جاروبرقی، اتو و لباسشویی به ساعات غیرپیک راهکار‌های ساده‌ای برای کاهش ۱۰ درصدی مصرف خانوار‌ها در ساعات اوج بار شبکه خواهد بود.
انتهای پیام /
لزوم کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق در مناطق پر مصرف