خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخشش اصحاب رسانه بوشهر در جنگ رسانه‌ای - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 03 تیر 1404 - 13:53
رئیس سازمان بسیج رسانه استان بوشهر با قدردانی از اصحاب رسانه استان گفت: در طول جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر، اصحاب رسانه استان بوشهر با تولیدات حرفه ای، انقلابی و امیدآفرین در سنگر رسانه ای از آرمان های نظام و نیروهای مسلح سلحشور ایران دفاع کردند.
بوشهر،رسانه،استان،اصحاب،دشمنان،جبهه،انقلابي،اهالي،بسيج،دشمن، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سرهنگ محسن رضایی‌نژاد مسئول سازمان بسیج رسانه استان بوشهر ظهر امروز در نشستی با تبریک پیروزی‌های مقتدرانه جبهه مقاومت در برابر دشمنان اسلام گفت: از اهالی رسانه، خبرنگاران متعهد، تولیدکنندگان محتوای انقلابی و افسران عرصه جنگ نرم استان بوشهر قدردانی می‌شود.
وی با اشاره به نقش مهم اصحاب رسانه ولایتمدار و دارالحماسه بوشهر تصریح کرد: در طول جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر اصحاب رسانه استان بوشهر با همت، غیرت و بصیرت مثال‌زدنی، با تولیدات حرفه‌ای، انقلابی و امید آفرین در سنگر رسانه‌ای از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح سلحشور کشورمان دفاع کردند.
مسئول سازمان بسیج رسانه استان بوشهر ادامه داد: بی‌تردید نقش مؤثر اصحاب رسانه در تقویت روحیه حماسی مردم و مسئولان، در خنثی کردن عملیات روانی دشمن و ایجاد جبهه متحد رسانه‌ای در تبیین حقایق، برگ زرینی در کارنامه جهاد رسانه‌ای این استان رقم زد.
رضایی‌نژاد اضافه کرد: با توجه به بیانیه شورای عالی امنیت ملی کشور مبنی کمترین اعتماد به سخنان دشمنان و دست به ماشه بودن و آمادگی پاسخ قاطع و پشیمان کننده به هر عمل تجاوزکارانه دشمن، اهالی رسانه، ضمن احترام و تمکین به این تصمیم مهم و راهبردی که قطعاًً نشان از اقتدار، درایت و هوشمندی است، از درگاه خداوند متعال برای تمامی مسئولان و عزیزان جبهه رسانه‌ای انقلاب کشور و استان حماسه‌ساز بوشهر توفیق روزافزون، عزت و سربلندی مسئلت می‌کند.
وی از اصحاب رسانه استان بوشهر درخواست کرد ضمن استمرار همبستگی و انسجام رسانه‌ای خود از هرگونه دوقطبی‌سازی و تشتت سیاسی در موضع‌گیری که باعث سوء‌استفاده دشمنان انقلاب و بر هم زننده آرامش روانی جامعه شود، پرهیز شود.
انتهای پیام/