خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست یمن از کشورهای عربی و اسلامی برای پایان دادن به حضور آمریکا در منطقه

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 03 تیر 1404 - 13:29
دولت یمن از کشورهای عربی و اسلامی خواست تا برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه فلسطین، لبنان، ایران و یمن تلاش کنند و به حضور پایگاه‌های آمریکایی در خاک خود پایان دهند.
صهيونيستي،رژيم،عربي

به گزارش مشرق، «هاشم شرف‌الدین» سخنگوی دولت یمن در سخنانی تأکید کرد که کشورهای عربی و اسلامی باید به جای نادیده گرفتن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و منطقه، به دنبال پایان دادن به حضور پایگاه‌های آمریکایی در خاک خود باشند.
طبق گزارش شبکه المسیره، شرف‌الدین افزود: در حالی که کشورهای عربی و اسلامی همچنان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را نادیده می‌گیرند، باید مراقب باشند تا در دام اشتباه راهبردی نیفتند و به تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران نپیوندند.
وی از ملت‌های عربی و اسلامی خواست تا از ایجاد تفرقه در میان خود پرهیز کنند و همواره یادآور باشند که قطب‌نمای دشمنی باید همیشه به سوی دشمنان واقعی، یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی، باشد و نه به سوی ایران.