خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیروهای مسلح اجازه نخواهند داد خون پاک شهدا پایمال شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 03 تیر 1404 - 10:23
خرم‌آباد - فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، تأکید کرد: نیروهای مسلح ما، اسرائیل جنایت‌کار و همراهان و هم دستانش را مجازات خواهند کرد و هرگز اجازه نخواهند داد خون پاک شهدا پایمال شود.
لرستان،شهداي،استان،اسلامي،حسيني،صهيونيستي،رژيم،ايران،مواكب،و ...

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار نعمت‌الله باقری فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در پیامی خطاب به مردم فهیم و سلحشور استان لرستان اعلام کرد:
بِسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
«وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن کُنتُم مُؤمِنینَ» ﴿۱۳۹﴾ آل عمران
یاد و خاطره فرماندهان و شهدای گلگون‌کفن و والامقام مبارزه با رژیم غاصب و سفّاک صهیونیستی را گرامی می‌داریم؛ شهدای بزرگی که بی شک سرآغازی خواهند بود برای پایان رژیم خونخوار صهیونیستی.
ابتدا بر خود لازم می‌دانم از وحدت، همدلی و حضور فعال، جهادی و حماسی آحاد و اقشار مختلف مردمِ استکبارستیز این دیار به‌ویژه در مراسم‌های باشکوه تشییع شهدای والامقام حمله متجاوزانه رژیم غاصب صهیونیستی در استان لرستان تقدیر و تشکر کرده و همچنین از خدمات خالصانه شما در پذیرایی، همکاری و حمایت از گشت‌های ایست و بازرسی بسیج مردمی صمیمانه سپاسگزاری نمایم.
مردم انقلابی و بصیر استان لرستان:
هم اکنون که در روزهای سرنوشت‌ساز تاریخ انقلاب اسلامی و در آستانه ماه محرم و صفر، تجلی‌گاه جدال حق و باطل و ایام سوگ و عزای آل‌الله قرار گرفته‌ایم، هنگامه آن است که نوای لبیک یا حسین (ع) به همت والای شما میراث‌داران فرهنگ حسینی و عاشورایی در سرتاسر ایران اسلامی طنین‌انداز شود و با شعار «ایرانِ حسین تا ابد پیروز است» محرمی که یادآور حماسه‌های جاودان هشت سال دفاع مقدس و روحیهٔ مقاومت و ایستادگی امت حزب‌الله خواهد بود رقم بخورد.
بی‌تردید، شما محبان آل الله، مردم شهیدپرور و حماسه‌آفرین ایران اسلامی و لرستانِ قهرمان، با نقش‌آفرینی فعال و میدان‌داری هیئت‌های مذهبی و مواکب حسینی، این ایام را با الهام از مکتب فرماندهانِ شهید راه قدس، حماسی، عاشورایی و تاریخی برگزار خواهید کرد.
ان‌شاءالله محرم امسال، به حرمت خون فرماندهان و شهدای مقاومت و پایمردی مردم شریف استان، با برپایی هیئت‌های مذهبی و مواکب حسینی عزم و شور و شعور والای حسینیان را به جهان ثابت و امید را در دل مظلومان و مستضعفین عالم زنده خواهیم گذاشت.
و به حول و قوه الهی، دشمنان باید بدانند که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی با حمایت ملت سرافراز ایران و در سایه فرماندهی معظم کل قوا مدظله‌العالی، با تنبیهی تاریخی، اسرائیل جنایت‌کار و همراهان و هم دستانش را مجازات خواهند کرد و هرگز اجازه نخواهند داد خون پاک شهدا پایمال شود.