خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله آمریکا و اسرائیل بر خلاف موازین بین‌المللی بود/برخورداری از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای حق مشروع است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 03 تیر 1404 - 09:53
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، گفت: حمله آمریکا و اسرائیل به ایران بر خلاف موازین و قوانین بین المللی بود.
آمريكا،استاندار،كردستان،معاون،انقلاب،اسلامي،پشتيباني،امنيتي، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، علی اکبر ورمقانی صبح امروز در شورای اطلاع‌رسانی که در استانداری کردستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و محکومیت جنایات اخیر آمریکا و رژیم صهیوی که منجر به شهادت فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم بی‌گناه کشور شد، اظهار کرد: خبرنگاران همواره خط مقدم اطلاع‌رسانی هستند و در 12 روز اخیر نیز به صورت شبانه‌روزی تلاش و پای کار بودند.
وی با تاکید بر اینکه جلسات شورای اطلاع‌رسانی باید مطابق آئین‌نامه و هر ماه برگزار شود، افزود: هیچ محدودیتی در رابطه با برگزاری این شورا نداریم و می‌طلبد که متناسب با مسائل و وضعیت کشور و استان برگزار شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با بیان اینکه جنگ اخیر رژیم صهیونی از همان روز اول با حمایت آمریکا بود و در روزهای گذشته نیز علنی شد، تصریح کرد: حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز بر خلاف موازین و قوانین بین‌المللی بود.
وی با ذکر اینکه برخورداری ایران از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای حق مشروع است، گفت: البته مشکل آمریکا و یهودیت تاسیسات هسته‌ای نیست چراکه دشمنان از روزهای نخست انقلاب با نظام و دین اسلام مشکل داشتند و نگران استقرار حکومت اسلامی و استقلال‌طلب بودند.
قدردانی از پشتیبانی و همراهی مردم
ورمقانی با قدردانی از پشتیبانی و همراهی مردم که همواره وحدت کلمه و رمز پیروزی انقلاب اسلامی بوده است، بیان کرد: مردم در همه گردنه‌ها و بحران‌ها نقش تاثیرگذار داشته و مسئولان نیز به تبعیت رهبری به نقش مردمی اعتقاد و باور دارند.
وی اظهار داشت: در جنگ اخیر حتی چهره‌های منتقد نیز حامی جمهوری اسلامی شدند و از انقلاب پشتیبانی کردند؛ در دو جمعه خشم و نصر نیز مردم گل کاشتند و سنگ تمام گذاشتند که به صورت باشکوه و گسترده میدان آمدند و جنایات آمریکا و اسرائیل را محکوم کردند.
معاون استاندار کردستان با تاکید بر اینکه اطلاع‌رسانی باید متناسب با شرایط باشد، خاطر نشان کرد: از همان روز اول جلسات ستاد بحران و کمیته امنیتی در استان تشکیل شد.
به گفته وی، مدیریت بازار و تامین اقلام و کالای اساسی از جمله اقدامات اخیر بود که خوشبختانه هیچ‌گونه کمبودی نداشتیم.
ضرورت اجرای کارهای فرهنگی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با اشاره به اینکه در جنگ اخیر شاهد ایجاد صف در نانوایی‌ها و سطح بازار برای خرید اجناس بودیم در حالی‌که هیچ‌گونه کمبودی وجود نداشت، عنوان کرد: جلوگیری از این کارها نیازمند کارهای فرهنگی است.
وی تأکید کرد: کسانی که در روزهای اخیر احتکار و گرانفروشی کردند، به مثابه خودفروش داخلی و جاسوس موساد مرتکب تخلف شدند و دنبال منفعت‌طلبی بودند که باید با آنان برخورد شود.
ورمقانی از کنترل مدیریت روانی جامعه و تامین آرد، سوخت و اقلام اساسی در استان خبر داد و یادآور شد: گرچه شاید در برخی حوزه‌ها به خاطر شرایط اطلاع‌رسانی نشد، اما استاندار، بنده و همه مدیران استانی در روزهای اخیر پای کار بودند.
هیچ کدام از پایگاه‌های دشمن در امان نیستند
وی اعلام کرد: پاسخ ایران در کمتر از 24ساعت و هدف قرار دادن پایگاه هوایی آمریکا ثابت کرد که هیچ کدام از پایگاه‌ها از تیررس نیروهای مسلح در امان نیستند و میخ نهایی را به تابوت آمریکا و رژیم صهیونی کوبید.
ترامپ که تا دیروز رجزخوانی می‌کرد اکنون پیشنهاد آتش بس داده است.
معاون استاندار کردستان بیان کرد: ایران هیچ‌گاه جنگ‌طلب نبوده و نیست، اما دفاع از کشور حق مشروع است، همه ما گوش به فرمان رهبری و مسئولان ارشد کشوری هستیم.
انتهای پیام/481/