خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله رژیم صهیونیستی به ۴ واحد مسکونی در آستانه اشرفیه؛ ۹ نفر شهید شدند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 03 تیر 1404 - 09:24
رشت-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان گفت: در حمله رژیم صهیونیستی به منطقه‌ای مسکونی در آستانه اشرفیه ۴ واحد مسکونی هدف اصابت پرتابه‌ها قرار گرفت و تاکنون ۹ نفر شهید شده است.
نفر،حادثه،مجروحان،باقري

به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری در این رابطه اظهار کرد: در این حادثه که بامداد امروز رخ داد چهار واحد مسکونی به صورت کامل تخریب شد و تعداد زیادی از خانه‌های اطراف نیز در اثر این انفجارها آسیب دید.
معاون استاندار با بیان اینکه در این حمله تروریستی تعدادی از شهروندان شهید و چندین نفر نیز مجروح شدند، گفت: تاکنون آمار شهدای این حادثه تروریستی به ۹ نفر رسیده است.
وی با بیان اینکه تعدادی هم در این حادثه مجروح شدند که آمار مجروحان ۳۳ نفر بوده است، گفت: از این تعداد ۵ نفر به بیمارستان منتقل و بستری شده‌اند و ۲۸ نفر هم به صورت سرپایی مداوا شدند.
به گفته باقری، ۱۶ نفر از مجروحان و شهدای این حادثه زنان و کودکان بودند.
وی افزود: اطلاعاتی تکمیلی متعاقباً اعلام می‌شود.