خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۹ فقره اسناد باغی در سرخه صادر شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 03 تیر 1404 - 07:41
سرخه- رئیس اداره جهاد کشاورزی سرخه از صدور ۱۹ فقره اسناد باغی طی بازه یک هفته ای در این شهرستان خبر داد و گفت: این اسناد هشت هکتار اراضی باغی را شامل می شود.
سرخه،غفوريان،ثبتي،تكليف،اراضي

به گزارش خبرنگار مهر، عباس غفوریان صبح سه شنبه در بازدید از باغات سرخه با بیان اینکه ۱۹ فقره اسناد باغی طی یک هفته گذشته در سرخه صادر شده است، ابراز داشت: این تصمیم در قالب هیأت تعیین تکلیف اراضی فاقد سند اتخاذ شده است.
وی با بیان اینکه این اقدام در روستای شاه محمد زید و حومه شهرستان سرخه انجام شده است، افزود: برای سایر مناطق نیز در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی سرخه با بیان اینکه این تعداد اراضی فاقد سند تعیین تکلیف شدند، ابراز داشت: این زمین‌ها مساحتی حدود هشت هکتار را در بر دارد.
غفوریان در ادامه بیان کرد: از مزایای این اقدام را می‌توان به مشخص کردن حدود ثبتی، استقرار مالکیت و کاهش دعاوی ثبتی و غیره اشاره داشت.