خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امتحانات دانشجویان سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی شهریور برگزار می‌شود

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 02 تیر 1404 - 19:47
سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران اعلام کرد که امتحانات دانشجویان این سازمان در تمام رشته‌ها تا شهریور به تعویق افتاد.
ايران،سازمان،مجازي،شهريور،دفاع،فردو،نطنز،امتحانات،موكول،بامد ...

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، دفتر اداره تحصیلات تکمیلی و آموزش‌های تخصصی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با اشاره به موکول شدن امتحانات تمامی رشته‌ها به شهریور ماه افزود: تاریخ جدید امتحانات یک هفته قبل از برگزاری، اطلاع رسانی خواهد شد.
حسین سیمایی وزیر علوم نیز امروز صبح در برنامه تلویزیونی گفت که تمام آزمون‌های باقی مانده دانشگاه‌های دولتی و غیر دولتی به شهریور ماه موکول شد.
به گفته وی تا شهریور هیچ آزمونی حتی مجازی در دانشگاه‌ها برگزار نمی‌شود.
همچنین دفاع از پایان نامه‌ها و رساله‌ها الزامأ باید مجازی باشد و مصاحبه‌های ورودی دکتری نیز مجازی خواهد بود.
دانشگاه‌ها ملزم هستند تاریخ فارغ التحصیلی را به تعویق بیندازند.
ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست.
در پی این اقدام، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.
سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی (NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.
بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهر‌های ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.