شمار نانواییهای کشیک در ساری افزایش یافت
ساری- معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ساری گفت: شمار نانواییهای کشیک در شهرستان از ۹۳ به ۱۰۳ واحد رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه قنبرزاده عصر دوشنبه در شورای برنامهریزی با تأکید بر اینکه نان، نه یک کالای صرفاً مصرفی، بلکه نماد آرامش عمومی و شأن سفره ملت است، تصریح کرد: در مدیریت بحران، نان در حکم خط مقدم اعتماد عمومی است و از اینرو، جلسه امروز راهبردی و آیندهنگر است.
معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری شهرستان با گوشسپاری به این مباحث گزارشات اعضا، ضمن دستور بررسی و رفع مشکلات، تأکید کرد: افزایش بازرسیهای شبانهروزی از نانواییها با همکاری اداره صمت، غله، فرمانداری و اتحادیه خبازان در جهت رضایت مندی عمومی ادامه داشته باشد.
وی به رصد لحظهای وضعیت آرد در انبارها و شبکه توزیع با تأکید بر پیشگیری از هرگونه انحراف سهمیه اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش نیاز عمومی در برخی مناطق شهری و روستایی، تراکم مراجعات مردمی در ساعات پایانی روز، و لزوم افزایش تابآوری زنجیره نان در شرایط خاص، با دستور فرماندار مرکز استان و تصویب اعضای کارگروه، تعداد نانواییهای فعال در لیست کشیک شبانه از ۹۳ واحد به ۱۰۳ واحد افزایش یافت.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان ساری در پایان به تشکیل کمیته ویژه رسیدگی به شکایات نانوایان در سطح شهرستان برای کاهش تنشها و تقویت مشارکت در نظم توزیع اشاره کرد و افزود: هر نانوایی، یک سنگر آرامش اجتماعی است.
باید نگاه ما به این واحدهای صنفی، فراتر از اقتصاد و صرفاً تولیدی باشد.
نان، حامل کرامت مردم است