خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 02 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کالاهای اساسی مردم ساوه تأمین شده است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 تیر 1404 - 17:01
ساوه –رئیس اتاق اصناف شهرستان ساوه با تأکید بر وفور و دسترسی کامل به کالاهای اساسی در این شهرستان گفت: انتظار است شهروندان از خریدهای هیجانی و بیش از نیاز پرهیز کنند.
سطح،ساوه،اقلام،بازرسي،هرگونه،نهادهاي،شهرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سید مسعود خدامی بعدازظهر دوشنبه در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر ساوه با اشاره به شرایط اقتصادی و التهابات روانی ناشی از تحولات منطقه‌ای و تبلیغات رسانه‌ای معاند گفت: در روزهای گذشته شاهد برخی خریدهای هیجانی در سطح فروشگاه‌ها و مراکز عرضه کالا بودیم، اما با ورود جدی نهادهای نظارتی، بازار به وضعیت طبیعی و متعادل بازگشته و نگرانی خاصی در این زمینه وجود ندارد.
وی افزود: با تمهیدات گسترده‌ای که از سوی نهادهای مسئول اندیشیده شده، هیچ گونه کمبودی در زمینه اقلام ضروری و کالاهای اساسی در سطح شهرستان ساوه وجود ندارد.
خدام افزود: تیم‌های بازرسی و نظارت به‌صورت مستمر در سطح شهرستان فعال هستند و با هرگونه گران‌فروشی، احتکار یا اختلال در توزیع اقلام به‌صورت قاطع و بدون اغماض برخورد خواهد شد.
وی تاکید کرد: امید است شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، مراتب را به سامانه‌های اعلام گزارش یا اداره بازرسی اتاق اصناف اطلاع دهند.