خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 02 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۸ ساعت تا معرفی ساپینتو به عنوان سرمربی استقلال

مهر | ورزشی | دوشنبه، 02 تیر 1404 - 16:24
باشگاه استقلال تهران در ۴۸ ساعت آینده از ریکاردو ساپینتو به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال خود رونمایی خواهد کرد.
استقلال،فصل،آينده،ساپينتو،سرمربي

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال تهران در فصل بیست و چهارم هفت سرمربی را روی نیمکت خود دید و آبی‌ها فصل را با قرارگیری در رده نهم جدول به پایان رساندند اما با قهرمانی در جام حذفی توانستند سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ۲ را برای فصل آینده به دست آورند.
در همین حال پس از پایان لیگ، مدیران استقلال مذاکرات خود را با ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی سابق تیم خود آغاز کردند که با موافقت او همراه شد و جلسات نهایی، تعداد دستیاران این مربی نیز مشخص شد تا پس از باز شدن حریم هوایی ایران، او با سفر به تهران قرارداد خود را با آبی‌ها به امضا برساند.
در همین حال علی نظری جویباری مدیرعامل استقلال تأیید کرد که تمام توافقات نهایی با ساپینتو انجام شده و او طی ۴۸ ساعت آینده به صورت رسمی هدایت استقلال را برای فصل آینده بر عهده خواهد گرفت.