خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 02 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاسخ ایران باید صدمات جبران ناپذیری به رژیم مستکبر آمریکا وارد کند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 تیر 1404 - 15:12
قم- در بیانیه جامعه مدرسین آمده است: این حمله‌ی خارج از عرف جامعه بین‌الملل، باید با پاسخ قاطع ایران روبرو شود و صدمات جبران ناپذیر و پشیمان کننده‌ای را به رژیم مستکبر آمریکا وارد کند.
ايران،آمريكا،رژيم،جامعه،مستكبر،مدرسين،تأسيسات،علميه،قاطع،آشك ...

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی حملات هوایی ایالات متحده آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیانیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:
بسم الله الرحمن الرحیم
«إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ مُنْتَقِمُونَ» (سجده/۲۲)
آمریکای جنایتکار به سرکردگی ترامپ خبیث، تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران را مورد تهاجم قرار داد و خوی وحشیگری و عدم پایبندی رژیم مستکبر آمریکا به قوانین بین المللی و هنجارهای حقوقی و اخلاقی را بر همگان آشکار کرد.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تقدیر از بیانیه‌ی مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سخنان قاطع فرمانده محترم کل ارتش در تشریح ابعاد پاسخ نیروهای مسلح نسبت به تعرض رژیم آمریکا به حریم ایران، اعلام می‌دارد:
این حمله‌ی خارج از عرف جامعه بین‌الملل، باید با پاسخ قاطع ایران روبرو شود و صدمات جبران ناپذیر و پشیمان کننده‌ای را به رژیم مستکبر آمریکا وارد کند.
مردم مجاهد و رشید ایران در این لحظات سرنوشت‌ساز در سایه توکل به خدای متعال و اعتماد به تدابیر داهیانه فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای دام‌ظله‌العالی با حضور در میدان، انسجام و وحدت بی‌نظیر خود را به نمایش گذاشته‌اند و بر این باورند که علم و دانش با تخریب تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای کشور از بین نخواهد رفت و حرکت پرشتاب علمی در زمینه‌های مختلف ادامه خواهد داشت.
امروز بیخردی، گستاخی و لافزنی‌های ترامپ، برای همه مردم جهان آشکار شده است و بی‌شک اقتدار مثال زدنی ایران درس عبرتی برای او و همه مفسدان عالم خواهد بود.
إن‌شاءالله.